Avoimet työpaikat Kuulutus

Ympäristöasiantuntijan virka (haku päättyy 4.5.2018 klo 14)

Riihimäen kaupungin palveluksessa on noin 1 600 työntekijää varmistamassa sitä, että kaikki kaupungin palvelut toimivat. Työssäsi olet kehittämässä kasvavaa noin 30 000 asukkaan kaupunkia. Riihimäen kaupunki pitää huolta työntekijöistään ja on vastuullinen työnantaja.

Riihimäen kaupungin ympäristönsuojelun palvelualueella on haettavana

YMPÄRISTÖASIANTUNTIJAN virka (haku päättyy 4.5.2018 klo 14)

Ympäristöasiantuntijan tehtävät liittyvät ympäristönsuojelun edistämis-, suunnittelu- ja kehittämistehtäviin, tiedottamiseen ja viestintään sekä muihin ympäristönsuojelun asiantuntijatehtäviin.

Ympäristöasiantuntijan keskeisenä tehtävänä on koordinoida ympäristönsuojelun kehittämishankkeita sekä kaupungin kiertotalous- ja resurssiviisaustyötä. Myös kaupungin ympäristöjärjestelmätyön koordinointi, raportointi ja henkilöstön ympäristökoulutus sekä sidosryhmäyhteistyön ja ympäristöviestinnän kehittäminen kuuluvat tehtäviin.

Vakituisen viran kelpoisuusvaatimuksena on yliopistossa suoritettu virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä riittävä käytännön kokemus virkaan liittyvissä tehtävistä.

Edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aktiivista otetta työhön ja sen kehittämiseen sekä hyviä viestinnällisiä ja tietoteknisiä taitoja. Arvostamme myös resurssiviisauteen ja kiertotalouteen liittyvää osaamista sekä projekti- ja hankeosaamista. Tehtävässä menestymiselle on eduksi kokemus kunnallisesta toimintaympäristöstä.

Palkkaus määräytyy kuntien teknisen sopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja antaa ympäristöjohtaja Elina Mäenpää, puh. 019 758 4160.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteeseen www.kuntarekry.fi 4.5.2018 klo 14 mennessä. Hakemukset voi toimittaa myös osoitteella Riihimäen kaupunki, ympäristönsuojelun palvelualue, Eteläinen Asemakatu 4, 11130 Riihimäki.

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.