Elinkeinopalvelut Kiinteistöt

Vuokrataan Granitin aukiolla sijaitseva liiketila

Riihimäen kaupungin kaupunkikehityksen tilakeskus tarjoaa vuokrattavaksi Granitin aukiolla sijaitsevan liiketilan

Liiketila sijaitsee Ragnar Granitin aukiolla. Liiketilan pinta-ala on noin 28 m². Lisäksi vuokraukseen kuuluu 16 m² suuruinen terassialue.

Tila soveltuu esim. kioskille, pienimuotoiseen kahvilatoimintaan, myymäläksi tai toimistoksi. Tilassa on koneellinen ilmanvaihto ja henkilökunnalle oma wc. Asiakaswc-tiloihin kulku ulkokautta (yleisöwc-tilat).

Vuokralainen vastaa toimintansa toteuttamiseksi tarvittavista välineistä sekä koneista ja laitteista, mahdollisesta kassajärjestelmästä, puhtaanapidosta ja liiketoiminnan pidossa tarvittavista viranomais- yms. luvista. Kumpikin osapuoli vastaa oman omaisuutensa vakuuttamisesta. Vuokraan sisältyy sähkö-, lämmitys- ja vesikustannukset sekä jätehuollon kulutusmaksut.

Vuokra-aika alkaa mahdollisimman pian tai erikseen sovittavana ajankohtana, josta tarjoajan pyydetään tekemään ehdotus. Tila on vapaana. Sopimus tilan vuokrauksesta tehdään toistaiseksi. Sopimus on irtisanottavissa molemmin puolin 2 kuukauden irtisanomisajalla. Vuokralaisen tulee jättää kaupungille vuokrasopimuksen yhteydessä 2 kuukauden vuokratakuu.

Tarjouksessa pyydämme ilmoittamaan kuukausivuokran ilman arvonlisäveroa (alv lisätään vuokraan). Lisäksi pyydämme ilmoittamaan mitä palveluja ja tuotteita yrittäjä tarjoaa sekä lyhyttä kuvausta harjoitettavasta liike- ja toimintakonseptista. Tarjouksen liitteenä tulee olla todistus maksetuista veroista ja sosiaaliturvamaksuista sekä vakuutusyhtiön todistus lakisääteisten vakuutusmaksujen suorittamisesta. Todistukset eivät saa olla 2 kuukautta vanhempia tarjouksen jättöpäivästä laskettuna.

Tarjousvertailu ja valinta tehdään tarjouksessa esitettyjen vuokran, palvelun ja tuotteiden sekä liike- ja toimintakonseptin perusteella.

Kaupunki pidättää itsellään oikeuden vapaasti hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset.

Kirjallinen vuokratarjous tulee lähettää torstaihin 15.3.2018 klo 14:00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen minna.hakala@riihimaki.fi

Näytöistä voi sopia erikseen ja lisätietoja antaa isännöitsijä Minna Hakala p. 019 758 4862, minna.hakala@riihimaki.fi tai kiinteistönhoitomestari Esko Stenberg p. 040 330 4875, esko.stenberg@riihimaki.fi

Liite: Granitin liiketila pohjakuva


,
Päivitetty: ,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.