Tekniset palvelut Yleinen

Vantaanjoen pinta on noussut tulvarajalle

Tulvakeskus tiedottaa, että Etelä-Suomen joet ovat nousseet tulvarajalle. Riihimäellä Vantaanjoen pinta on noussut lukemaan +87,36, mikä on sentin yli tulvarajan (+87,35). Veden pinta on pysynyt samassa tasossa päivän aikana. Tulvaennusteen mukaan vedenpinta lähtee laskuun. Sääennuste lupaa kuitenkin uusia sateita perjantaille.

Lue koko tiedote: http://www.ymparisto.fi/fi-FI/Vesi/Vesitilanne_ja_ennusteet/Vedenkorkeus_ja_virtaama

Vantaanjoen vesi on pysynyt pääosin uomassaan. Bad Segebergin puiston lammella, Peltosaaren kaupunginosan pohjoisosassa, vesi on noussut korkealle. Lammen ja koirapuiston välinen puistokäytävä on suljettu. Peltosaaressa on päässyt vettä joidenkin kerrostalojen kellariin. Erityisesti joen uomassa kaupunki tarkkailee rumpujen ja siltojen mahdollisia tukkeumia (oksat, roskat, puunrungot). Mahdollisista tukkeumista voi ilmoittaa katujen kunnossapitoon.

Tulvariskialueella olevien kiinteistöjen on hyvä tutustua tulvaoppaaseen ja varautua mahdolliseen vesien nousemiseen kellareihin.

Mahdollisista ongelmista yleisillä alueilla voi ilmoittaa katujen kunnossapitoon p. 040 330 4934 tai p. 040 330 4933OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 2 Ei 0 Kyllä 2 Ei 0

Kommentit on suljettu.