Avoimet työpaikat

Määräaikainen tiedottaja (haku päättyy 25.4.2018 klo 15)

Rohkea, oma-aloitteinen ja taitava

TIEDOTTAJA

tule meille töihin!

Riihimäki uudistuu vauhdikkaasti ja tarvitsee viestintätiiminsä vahvistukseksi reippaan monitaiturin. Tarvitsemme sinua nopealla aikataululla päivittämään verkkosaittia ja somekanavia, kirjoittamaan tiedotteita, pitämään intraa ajan tasalla, opastamaan oto-viestijöitä ja hoitamaan mahdollisia muita akuutteja viestintään liittyviä tehtäviä.

Viestinnän eri osa-alueiden on siis oltava sinulla hanskassa, joko opintojen, työkokemuksen tai molempien kautta hankittuina.

Työsuhteesi on määräaikainen ja kestää vuoden 2020 alkuun. Jatkon mahdollisuus on olemassa, hiukan sote- ja maakuntauudistuksen toteutumisaikatauluista riippuen.

Jos tunnet olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus osoitteessa kuntarekry.fi. Hakemuksen viimeinen jättöpäivä on 25.4.2018 klo 15.00.

Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Palkkaus on KVTES:n mukainen. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian.

Organisaation kuvaus
Riihimäen kaupungin palveluksessa on noin 1 500 työntekijää varmistamassa sitä, että kaikki kaupungin palvelut toimivat. Työssäsi olet kehittämässä kasvavaa noin 30 000 asukkaan kaupunkia. Riihimäen kaupunki pitää huolta työntekijöistään ja on vastuullinen työnantaja. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Riihimäki on ihmisenkokoinen kaupunki, jossa kaikki on kävelymatkan päässä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot
Jäikö jokin askarruttamaan?

Lisätietoja antaa markkinointi- ja viestintäpäällikkö Vivikka Richt, p. 040 16 36 046.

Hakeminen ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteella, Riihimäen kaupunki, Hallinto- ja konsernipalvelut, Kirjaamo/ Tiedottajan rekrytointi, Eteläinen Asemakatu 2, 11130 Riihimäki.

www.riihimaki.fi


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.