Avoimet työpaikat Kuulutus

Talous- ja hallintopäällikön virka sosiaali- ja terveystoimessa (haku päättyy 28.3.2018 klo 16)

Riihimäen kaupungin sosiaali- ja terveystoimi hakee talous- ja hallintopäällikköä, joka vastaa yhteispalveluyksikön johtamisesta sekä sosiaali- ja terveystoimialan talouden ja hallinnon tehtävien tuloksellista toteuttamisesta ja kehittämisestä. Yhteispalveluyksikössä toimii talous- ja hallintopäällikön alaisuudessa 11 palvelusihteeriä. Talous- ja hallintopäällikkö kuuluu sosiaali- ja terveystoimialan johtoryhmään ja toimii sosiaali- ja terveyslautakunnan kokouksissa sihteerinä.

Edellytämme hakijoilta
–      soveltuvaa korkeakoulututkintoa
–      talouden ja hallinnon osaamista
–      sitoutumista tuottavuuden kehittämiseen
–      kokemusta tietoaineistojen analysoinnista ja tietojärjestelmien käytöstä
–      sitoutumista tiedolla johtamisen, mittareiden ja raportoinnin kehittämiseen sekä   digitalisaation edistämiseen
–      hyviä vuorovaikutus- ja esimiestaitoja

Tarjoamme
–      monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan
–      mahdollisuuden työn kehittämiseen ja kehittymiseen
–      hyvän työyhteisön tuen
–      Riihimäen ulkopuolelta työssäkäyville hyvät kulkuyhteydet
–      mahdollisuuden osittaiseen mobiilityöaikaan ja etätyöskentelyyn

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, joka järjestetään 4.4.2018. Rekrytoinnissa käytetään myös ulkopuolista soveltuvuusarviointia. Ennen viran vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Palkkaus on KVTES:n mukainen, palkkatoivomuksen pyydämme esittämään hakemuksessa.

Lisätietoja tehtävästä antavat sosiaali- ja terveysjohtaja Mirja Saarni p. 019 758 4202 sekä talous- ja hallintopäällikkö Laura Natunen p. 019 758 4211.

Organisaation kuvaus
Riihimäen kaupungin palveluksessa on noin 1600 työntekijää varmistamassa sitä, että kaikki kaupungin palvelut toimivat. Työssäsi olet kehittämässä kasvavaa noin 30 000 asukkaan kaupunkia. Riihimäen kaupunki pitää huolta työntekijöistään ja on vastuullinen työnantaja. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Riihimäki on ihmisenkokoinen kaupunki, jossa kaikki on kävelymatkan päässä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Hae paikkaa 28.3.2018 klo 16.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Mahdolliset paperihakemukset osoitteella Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi/Riitta Lähteenmäki, PL 125, 11101 Riihimäki. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 0 Kyllä 1 Ei 0

Kommentit on suljettu.