Avoimet työpaikat Kuulutus

Suomen Lasimuseon johtaja (haku päättyy 13.10.2017 klo 15)

Riihimäen kaupunki hakee 1.1.2018 alkaen museonjohtajaa Suomen lasimuseoon. Suomen lasimuseo on Riihimäen kaupungin omistama valtakunnallinen erikoismuseo, jolla on laajaa kansainvälistä toimintaa.

Haemme aktiivista, organisointi- ja yhteistyökykyistä ammattilaista museomme johtajaksi. Tarjoamme vahvan vaikutuspaikan lasin kansallisen ja kansainvälisen historian, nykyajan ja tulevaisuuden parissa.

Museonjohtajan päätehtävänä on Suomen lasimuseo – Finlands glasmuseum tulosyksikön johtaminen. Johtaja vastaa valtakunnallisen lasimuseon kehittämisestä, taloudellisista ja hallinnollisista tehtävistä sekä museon yhteiskuntasuhteista. Lisäksi Suomen lasimuseon johtajan tehtäviin tullaan liittämään Riihimäen kaupungin koko museotoiminnan hallinnollinen johtaminen.

Edellytämme museonjohtajalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, perehtyneisyyttä toimialaan, hallinnollista ja taloudellista osaamista, monipuolista kielitaitoa sekä näyttöjä kansallisten ja kansainvälisten verkostojen rakentamisesta.

Arvostamme kokemusta esimiestehtävistä, vahvaa näkemystä museoalan kehittämisestä sekä kykyä johtaa toimintaa tavoitteiden mukaisesti. Tehtävä vaatii vahvoja vuorovaikutustaitoja.

Työaika on 36,75 tuntia viikossa. Työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputöitä. Tehtävän palkkaus on KVTES:in mukainen. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksytty työhöntulotarkastuslausunto ennen työn aloittamista. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa vt. kulttuuri- ja hyvinvointipäällikkö Pasi Koistinen, p. 019 758 4707, pasi.koistinen@riihimaki.fi tai vs. museonjohtaja Kaisa Koivisto, p. 019 758 4101, kaisa.koivisto@riihimaki.fi

Hakemukset tulee toimittaa 13.10.2017 klo 15 mennessä Kuntarekryn kautta (työavain 151055).

Hakemukseen tulee liittää mukaan tutkinto- tai kelpoisuuden osoittavat todistukset.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.