Avoimet työpaikat Kuulutus

Sosiaalityöntekijä vammaispalveluun (haku päättyy 31.7.2017 klo 10)

Haemme vammaispalvelun sosiaalityön ja -ohjauksen tiimiimme sosiaalityöntekijää.

Vammaispalvelun sosiaalityöntekijä vastaa asiakkaiden ohjauksesta ja neuvonnasta, palvelutarpeen arvioinnista, palvelusuunnitelmien laatimisesta ja vammaislakien mukaisten päätösten tekemisestä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2016) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Arvostamme työkokemusta vammaispalveluista. Työ edellyttää itsenäistä ja ratkaisukeskeistä työotetta sekä erinomaisia yhteistyötaitoja. Työ on suunnitelmallista ja pitkäjänteistä työskentelyä osana monimuotoisia verkostoja. Työn luonne edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttämiseen työtehtävissä.

Tarjoamme virkaan valittavalle osaavan ja sitoutuneen työryhmän sekä lähiesimiehen tuen. Osallistuminen palveluiden jatkuvaan kehittämiseen on olennainen osa työtä. Työparityöskentely, tiimityö, koulutusmahdollisuudet ja työnohjaus edistävät työryhmän jäsenten yksilöllistä ja yhteisöllistä ammatillista kehittymistä.

Virassa on 6 kuukauden koeaika. Tehtävän kokonaispalkka on 3057 – 3500 €/kk työkokemusajasta ja henkilökohtaisesta lisästä riippuen. Henkilökohtaisen työsuorituksen arviointi tehdään 6 kk kuluttua palvelussuhteen alkamisesta. Siihen saakka on mahdollista maksaa rekrytointilisää.

Virka täytetään mahdollisimman pian. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Timo Turunen, puh. 019 758 4203.

Hakemukset 31.7.2017 klo 10 mennessä ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta. Paperihakemukset osoitteella Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi/Riitta Lähteenmäki, PL 125, 11101 Riihimäki.

Työavain: 145665


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *