Avoimet työpaikat

Sosiaalityöntekijä aikuissosiaalityöhön (haku päättyy 8.5.2017 klo 8)

Työn kuvaus
Riihimäen kaupunki hakee tulevaisuuteen suuntautuvaa kehittämisestä innostunutta sosiaalityöntekijää aikuissosiaalityöhön. Sosiaalityöntekijä työskentelee aikuissosiaalityön tiimissä yhdessä kymmenen sosiaalityön ammattilaisen kanssa Sosiaalityöntekijän toimenkuvaan kuuluvat ensisijaisesti asiakastapaamiset ja kokonaisvaltainen asiakkaan palvelutarpeen arviointi, palveluista päättäminen sekä harkintaan perustuvien toimeentulotukipäätösten laadintaa. Lisäksi sosiaalityöntekijä osallistuu mielenterveys- ja päihdepalveluiden arviointiyksikkö Ketterän työhön Riihimäen kaupungin sosiaalitoimen edustajana.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin psykiatrian poliklinikan, Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymän Mielenterveys- ja päihdeyksikön sekä Riihimäen kaupungin sosiaalitoimen kanssa perustettava uudenlainen arviointiyksikkö on nimetty Ketteräksi. Kyse on pilottihankkeesta, jota on kuuden kuukauden kokeilun jälkeen tarkoitus laajentaa koko maakunnan kattavaksi.

Arvostamme monipuolista sosiaalityön kokemusta sekä aktiivista ja energistä työotetta. Tarjoamme haastavan ja antoisan työn mukavassa ja kehittämishaluisessa työyhteisössä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika 6 kk.

Organisaation kuvaus
Riihimäen kaupungin palveluksessa on noin 1600 työntekijää varmistamassa, että kaikki kaupungin palvelut toimivat. Työssäsi olet kehittämässä kasvavaa noin 30 000 asukkaan kaupunkia. Riihimäen kaupunki pitää huolta työntekijöistään ja on vastuullinen työnantaja. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Riihimäki on ihmisenkokoinen kaupunki, jossa kaikki on kävelymatkan päässä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot
Lisätietoja antavat johtava sosiaalityöntekijä Eve Lääts, p. 019 758 4754 sekä vs. palvelupäällikkö Timo Turunen p. 019 758 4203. Sähköpostitiedustelut: etunimi.sukunimi@riihimaki.fi

Hakemukset www.kuntarekry.fi kautta. Mahdolliset paperihakemukset 8.5.2017 klo 8 mennessä osoitteella Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi/Riitta Lähteenmäki, PL 125, 11101 Riihimäki.

Työavain:136677
Hakuaika päättyy: 8.5.2017 klo 8
Palkka: KVTES
Tehtäväalue: sosiaalityö
Työn luonne: kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: vakinainen
Työ alkaa: sopimuksen mukaan


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *