Avoimet työpaikat Kuulutus

Rohkea, ripeä ja reilu kaavoitusarkkitehti (haku päättyy 20.8.2018 klo 23.59) saa loistopaikan!

Tai siis saa loistopaikan, jos on juuri se, jota joukkoomme etsimme.

Emme etsi ihan ketä tahansa, vaan juuri sinua, joka olet synnynnäinen diplomaatti, osaat projektiduunin kuin omat taskusi (tai jopa paremmin) ja innostut päästessäsi tekemään työtäsi monien erilaisten ihmisten kanssa. Tulet aidosti toimeen monenlaisissa tilanteissa ja erityyppisten persoonallisuuksien kanssa ja tiedät, miten ihmisiä innostetaan. Uskallat jo olla oma itsesi tiukoissakin tilanteissa.

Sinulla pitää olla vahva halu päästä näyttämään osaamistasi ja jättää jälkesi, sillä meillä on paikka, jossa joudut tekemään juuri sitä. Osaamisesi punnitaan käytännössä saman tien, kun aloitat: ensitöiksesi annat projektin vetäjänä suuntaviivat sille, miltä Riihimäen asemanseutu tulevaisuudessa näyttää! Tulevina vuosina ja vuosikymmeninä riksulaisia palvelevaa, toimivaa ja näyttävää asemanseutua ihastelevat myös kaikki päärataa junailevat.

Työnkuvaasi kuuluvat toki myös monenlaiset muut tehtävät: pääset suunnittelemaan asemakaavoja, osallistumaan rakennuslupaprojekteihin ja ohjaamaan ulkopuolisia palveluntuottajia konsulttitoimeksiannoissa.

Vaadimme sinulta paljon, ja vielä vähän lisääkin. Sinulla on nimittäin oltava plakkarissasi yliopistossa tai korkeakoulussa suoritettu arkkitehdin tutkinto tai muu soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä vähintään viiden vuoden työkokemus ammattialalta. Osaat tietenkin myös käyttää suvereenisti työhön liittyviä suunnitteluohjelmistoja. Jotta voit pärjätä niin kuin toivomme, sinulla on myös oltava tähtäimessä suurien saavuttaminen. Siksi kehität omaa osaamistasi jatkuvasti ja olet ajan tasalla uusimmistakin trendeistä.

Kun olet kaikkea edellä kuvailtua (ainakin omasta mielestäsi), tule jättämään pysyvä jälki yhteen maamme tärkeimmistä rautatiekaupungeista ja täytä hakemus osoitteessa kuntarekry.fi viimeistään maanantaina 20.8.2018 klo 23.59. Mukaan liitetty linkki videoesittelyyn olisi hieno yllätys, mutta ei toki pakollinen. Myöhässä saapuneet hakemukset jätämme huomiotta ja kiinnostavimmat ehdokkaat haastattelemme 28.-29.8.2018.

Hommiin pääset 1.10.2018 alkaen tai jo aikaisemminkin, jos haluat, ihan sopimuksen mukaan. Työaika on 36,75h/viikko ja kuusi ensimmäistä kuukautta ovat koeaikaasi. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Hakija voi esittää palkkatoiveen.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
vs. kaavoituspäällikkö Anniina Korkeamäki, anniina.korkeamaki@riihimaki.fi
p. 019 758 4826 ja tekninen johtaja Jouko Lehtonen, jouko.lehtonen@riihimaki.fi p. 019 758 4800.

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.