Maauimala avataan tänä kesänä 3.6.2017

Lue lisää maauimalasta

Tajua Mut! -toimintamallin käyttäminen vaatii ainoastaan hyvin yksinkertaisen käyttöjärjestelmän, joka toimii missä tahansa laitteessa, jossa on verkkoyhteys. Järjestelmän käyttöönotto edellyttää 2–3 tunnin koulutusta. Jokainen saa koulutuksesta tunnukset tietojärjestelmään.

Ohjattujen liikuntaryhmien kevätkausi alkaa ma 4.1. ja jatkuu perjantaihin 22.4. asti. Loppiaisesta johtuen keskiviikon ryhmät aloittavat ke 13.1.

Vesijumppa-altaan syvyys on matalasta päästä 1,2 m ja syvenee 1,4 metriin.
Jumppa-altaalla ei tarvita vesijuoksuvyötä.

Riihimäki on tunnettu lasistaan, joten Riihimäellä kannattaa mennä Suomen lasimuseoon ja sen jälkeen tutustua aitoon lasintekemiseen Wanhan lasitehtaan lasihyteissä (esim. Lasismi ja Lasistudio Pekka Paunila).

Esimerkiksi Tervakoskella kannattaa kahvitella TalliCaféssa, jossa myynnissä kynttilöitä ja keraamisia esineitä.

Näitä ja muita kohteita olemme koonneet Parhaat palat -esitteeseen!

Riihimäen seudun tunnetuin lapsiperheiden retkikohde on Puuhamaa Janakkalassa. Maauimalaan pääsee pulahtamaan Riihimäellä. Kotieläimiä voi silitellä Lopella Suvitien kotieläintilalla ja Ykslammen alueella Ryttylässä voi uida, patikoi, pelata beach volleyta ja frisbeegolfata.

Kohteisiin voi tutustua tarkemmin Parhaat palat -esitteestä!

Tapahtumakalenteri näyttää niin kartalta kuin kalenterinäkymästä, mitä Riihimäellä tapahtuu. Kun kalenterinäkymästä valitsee päivä-näkymän, saat listauksen tämän päivän tapahtumista.

Musiikkiosastolla on Muuntamo-niminen tila, jossa asiakkaat voivat itsepalveluna ja maksutta digitoida VHS-nauhoja, LP-levyjä, c-kasetteja, dioja, negatiiveja ja valokuvia. Digitoinnissa tarvitaan tietokoneen käytön perustaitoja. Laitteisiin on selkeät käyttöohjeet. Ennakkovaraus musiikkiosastolta on erittäin suositeltavaa (puh. 019 758 4690, musa@riihimaki.fi).

 

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 42 Ei 87 Kyllä 42 Ei 87