Avoimet työpaikat Kuulutus

Riihimäen kaupungin kartta- ja tonttiyksikössä on haettavana vakituinen paikkatietoasiantuntijan virka

Riihimäen kaupungin kartta- ja tonttiyksikkö on tekniikan- ja ympäristön toimialalla teknisen lautakunnan alaisuudessa toimiva 17 työntekijän dynaaminen yksikkö, jonka tehtävät jakaantuvat neljään osa-alueeseen. Kaupungin paikkatietojen ja paikkatieto-ohjelmistojen käyttöä koordinoiva, pääasiallisen paikkatietojärjestelmän ylläpidosta vastaava ja paikkatietoon liittyvistä rajapinnoista huolehtiva paikkatietotiimi hakee monipuolista ja motivoitunutta paikkatietoasiantuntijaa osaavaan joukkoonsa.

Paikkatietoasiantuntijan tehtävät liittyvät kaupungin pääasiallisen paikkatietojärjestelmän, Trimble Locuksen, ylläpitoon pääkäyttäjänä; kaupungin internet-karttapalvelun ja sisäisen WebMap -paikkatieto-käyttöliittymän ylläpitoon; paikkatietoihin liittyvien rajapintojen ylläpitoon; sekä toimialan tietohallinnon koordinointiin alan asiantuntijana erityisesti kehittämisen ja hankintojen osalta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on ammattikorkeakoulussa tai teknillisessä oppilaitoksessa tehtävään soveltuva ict- tai maanmittausalan insinöörin tai teknikon tutkinto sekä työkokemuksen kautta osoitettava riittävä alan osaaminen. Lisäksi edellytämme hakijoilta aiempaa paikkatietojärjestelmätuntemusta mm. sovellusympäristön ja aineistojen hallinasta mieluiten Trimble Locus -järjestelmästä, paikkatietoanalyysiosaamista sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Arvostamme kykyä hyvään vuorovaikutukseen, aktiivista otetta työhön, kokemusta ict -alan tehtävistä, julkisen hallinnon hankintaosaamista, kokemusta ohjelmiston pääkäyttäjätehtävistä kansallisen paikkatietoinfrastruktuurin tuntemus sekä siihen liittyvän lainsäädännön tuntemus, paikkatietoihin liittyvien EU direktiivien tuntemus, paikkatietoihin liittyvän henkilötietoja koskevan lainsäädännön tuntemus, osaaminen teemakarttatuotannossa sekä englannin kielen kielitaitoa.

Palkkaus kunnallisen teknisen henkilöstön sopimuksen mukaisesti; tehtäväkohtainen palkka 2680,80 euroa/kk + TS mukaiset lisät. Työ alkaa 1.5.2017 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset joko sähköisesti osoitteeseen www.kuntarekry.fi tai kirjallisesti osoitteeseen
Riihimäen kaupunki/Kartta- ja tonttiyksikkö, PL 125, 11101 Riihimäki 7.4.2017 klo 14.00 mennessä.

Lisätietoja antaa kaupungingeodeetti Ari Vettenterä, p. 019 758 4835, ja paikkatietokoordinaattori Ari Matinlassi,
p. 019 758 4841. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@riihimaki.fi.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *