Avoimet työpaikat Kuulutus

Riihikodissa haettavana 2 osastonhoitajan virkaa (haku päättyy 24.2.2017 klo 15)

Riihimäen kaupungin Riihikoti on kehitysmyönteinen 190 -paikkainen vanhusten avo-, palveluasumis- ja laitoshoitoa tarjoava yksikkö.

Toimintamme lähtökohtana on asukkaiden omatoimisuuden tukeminen, arjen aktivointi ja turvallisen elämän mahdollistaminen toimivan, moniammatillisen yhteistyön turvin.

Riihikodissa on 5 osastonhoitajan virkaa. Osastonhoitajan nimike on sosiaali- ja terveystoimen käynnissä olevan organisaatiomuutoksen myötä muuttumassa palveluvastaavan nimikkeeksi.

Avoinna olevat virat

  1. Lyhteen ja Pajulan osastonhoitaja

Lyhde on lyhytaikaisyksikkö ja Pajula on tehostetun palveluasumisen yksikkö

  1. Lemmikin, Pikku-Pajulan ja toimintayksikön osastonhoitaja

Lemmikki on tehostetun palveluasumisen ja lyhytaikaishoidon yksikkö muistisairaille, Pikku-pajula tehostetun palveluasumisen yksikkö ja toimintayksikössä työskentelevät talon erityistyöntekijät

Kelpoisuusvaatimus:
Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla johtamiskoulutuksella.

Koulutuksen lisäksi arvostamme kokemusta vanhustyöstä ja esimiestehtävistä. Lisäksi katsomme eduksi tehostetun palveluasumisen ja lyhytaikaishoidon tuntemuksen. Työtehtävät edellyttävät hyvää organisointi- ja tiimityötaitoa sekä työvuorosuunnittelun osaamista.

Tehtävän kuvaus:
Haemme joukkoomme hoitotyön sekä toimintaprosessien kehittämisestä innostunutta muutosmyönteistä lähiesimiestä. Tehtäviin kuuluu hoitotyön, toiminnan, muutosten sekä henkilöstön johtaminen. Lisäksi osastonhoitajalle kuuluu talouden seuranta ja muut hallinnolliset sekä esimiehen osoittamat tehtävät.

Tarjoamme:
Monipuolisen, muuttuvan tehtäväkentän, kehittämismahdollisuudet sekä pätevän henkilökunnan ja kollegoiden tuen.

Virkojen vastaanottaminen:
Virka 1 on vastaanotettavissa 1.4.2017 tai sopimuksen mukaan ja virka 2 1.5.2017 tai sopimuksen mukaan.

Työaika:
Työ on päivätyötä ja palkka on KVTES:n mukainen.
Käytössä 6 kk koeaika.

Valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan. Riihikoti on savuton yksikkö.

Paikkaa voi tiedustella:
Johtaja Marja-Liisa Suontausta p. 019 758 4410 tai marja-liisa.suontausta(at)riihimaki.fi tai osastonhoitaja Aila Palmu p. 019 758 4427 tai aila.palmu(at)riihimaki.fi

Hakemukset 24.2.2017 klo 15.00 mennessä joko www.kuntarekry.fi tai osoitteella Riihikoti, Kontiontie 73, 11120 Riihimäki.

Ehdokkaiden haastattelut pidetään 6.3.2017 aamupäivän ja 7.3.2017 iltapäivän aikana. Kellonajat sovitaan erikseen.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0