Avoimet työpaikat

Riihikodissa fysioterapeutin toimi (haku päättyy 24.7.2017 klo 16)

Riihimäen kaupungin Riihikoti on kehitysmyönteinen yksikkö, joka tarjoaa lyhytaikaishoitoa, tehostettua palveluasumista sekä laitoshoitoa ikäihmisille. Tavoitteenamme on asukkaiden omatoimisuuden tukeminen, arjen aktivointi ja turvallisen elämän mahdollistaminen toimivan, moniammatillisen yhteistyön keinoin. 

Fysioterapeutti toimii kuntoutuksen asiantuntijana eri yksiköissä moniammatillisen tiimin jäsenenä. Hän johtaa kuntoutuskokouksia ja on mukana hoito- ja palvelusuunnitelmien tekemisessä sekä toteutuksessa yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Tehtäviin kuuluu hoitohenkilökunnan opastaminen kuntouttavien ja ergonomisten työotteiden sekä laitteiden käytössä. 

Fysioterapeutin tehtäviin kuuluu myös asiakkaan toimintakyvyn arviointi, yksilö- sekä ryhmäterapian suunnittelu ja toteutus eri menetelmiä hyödyntäen, apuvälinetarpeen arviointi ja käytön opastus sekä kotikäynnit. Hän toimii tiiviissä yhteistyössä terveyskeskuksen apuvälineyksikön ja fysioterapeuttien kanssa. 

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on fysioterapeutin koulutus (AMK) tai terveydenhuoltoalan aikaisempi opistoasteen tutkinto (fysioterapeutti).  

Edellytämme hakijalta kiinnostusta vanhustyöhön, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. 

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän erilaisissa yksiköissä sekä mahdollisuuden kuntouttavan toiminnan kehittämiseen moniammatillisessa tiimissä. 

Hakuaika 28.6.2017 – 24.7.217 klo 16.00
KVTES/ Jaksotyö / yleinen virka-aika
Palkka 2404,30 €/kk
Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

 

 

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *