Avoimet työpaikat Kuulutus

R2-D2 (haku päättyy 17.8.2018 klo 12)

Tule olemaan Riksun rohkea, reilu ja ripeä

R2-D2

Olet projektipäällikkönä tehokas kuin RoboCop, suhtaudut stressiin yhtä coolisti kuin Bender ja osaat olla yhtä sympaattinen kuin WALL-E. Lisäksi nörttikertoimesi on selvästi tarpeeksi korkea, koska tunnistit edellä mainitut ja sovit siis hyvin joukkoomme ja olet juuri etsimämme henkilö!

Tarvitsemme sinut vetämään ihan järjettömän mielenkiintoista projektia. Tehtävänäsi on saada palaset loksahtelemaan kohdilleen ja tusinat toimijat työskentelemään saumattomasti yhteen. Viestintätaitosi ovat lyömättömät, tulet aidosti toimeen monenlaisten ihmisten kanssa ja osaat toimia osana yhtenäistä joukkuetta sekä liike-elämän että teknologian rajapinnoissa.

Tavoitteenamme on luoda Riihimäelle sellaiset rakenteet, joilla oppilaitosten tarjoama koulutus, start-upit ja yrityshautomot sekä elinkeinoelämä muodostavat kaupunkiin yhtenäisen ekosysteemin. Tuloksena pääsemme käynnistämään elinkeinoelämän ja julkishallinnon tarpeesta lähteviä kokeiluja, jotka toteutetaan yhdessä oppilaitosten kanssa. Lisäksi rakennamme toimipisteiden verkoston Riihimäen asemanseudun, Hyria-campuksen ja oppilaitosten välille.

Emme oleta, että olet jo valmiiksi Paranoid Android; työssä ei tarvita robotiikan tai robotisaation substanssiosaamista. Sen sijaan nostamme iloisesti hattua, jos sinulla on korkeakoulututkinto (varsinkin talouden, tekniikan ja yhteiskuntatieteen tutkinnot aiheuttavat hurraahuutoja), vahva kokemus projektien vetämisestä, elinkeinoelämän ja julkishallinnon kohtauttamisesta, hankeraportoinnista sekä nopeista kehittämiskokeiluista.

Ihan supertyyppinä pidämme sinua, jos vielä edellä mainittujen lisäksi satut tietämään jotain ESR tai EAKR-hankkeiden hallinnoinnista tai olet moiseen joskus osallistunut.

Tähän työhön ei robotista ole, siksi toivommekin, että olet vähintään jollakin tasolla edelleen homo sapiens ja oma valloittava itsesi niin töissä kuin vapaa-ajalla. Palkkaamme ennen kaikkea uskaltavan, uudistavan ja unelmiin uskovan kovan luokan projektipäällikön. Työ on määräaikainen ja kestää 31.12.2020 saakka.

Jos haluat kysellä lisää, soita p. 050 35 22 394 ja muutosjohtaja Matti Muukkonen vastaa kysymyksiisi.

Oman itsesi näköiset hakemukset viimeistään 17.8. klo 12.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Haku aukeaa Kuntarekryssä 15.7. klo 8.00. Mukaan liitetty linkki videoesittelyyn olisi muuten ihan toppen yllätys.

Aijoo ja vink-vink! Jos haluat työpaikkasi lisäksi muuttaa myös itsesi (ja perheesi) Riksuun, meillä on hyvät kytkyt edullisiin, isoihin vuokra-asuntoihin, sillä ihan kuin sattumoisin omistamme juuri sellaisia hallinnoivan yhtiön.

Organisaation kuvaus
Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 1 Kyllä 0 Ei 1

Kommentit on suljettu.