Avoimet työpaikat Kuulutus

Psykologi perhepalveluihin, perhe- ja kasvatusneuvonta / määräaikainen sijaisuus (haku päättyy 11.8.2017 klo 16)

Riihimäen kaupungin Sosiaali- ja terveystoimialan yksi palvelualueista on Lasten, nuorten ja perheiden palvelut. Se jakautuu kahteen vastuualueeseen, jotka ovat perhepalvelut ja lastensuojelupalvelut. Haemme innostuneeseen joukkoomme uutta ammattilaista.

Perhepalvelut jakautuvat palveluohjauksen ja psykososiaalisten palveluiden kokonaisuuksiin. Palveluihin kuuluvat keskitetty palveluohjaus, vapaaehtoistoiminta, lapsiperheiden kotipalvelu, perhetyö, perhe- ja kasvatusneuvonta ja nuorten palvelupiste sekä erilaiset kuntouttavat työmuodot. Palvelualuetta on kehitetty määrätietoisesti huomioiden lainsäädännön mukanaan tuomat uudet velvoitteet ja vahvistamalla asiakaslähtöistä työotetta

Haemme perhepalveluihin psykologia perhe- ja kasvatusneuvontatyöhön 22.8.2017 – 10.4.2018 väliseksi ajaksi. Kyseessä on perhevapaan sijaisuus. Kelpoisuusehtona on laillistetun psykologin pätevyys.  Eduksi luemme kasvatus- ja perheneuvonnan erikoistumiskoulutuksen ja/tai kokemuksen lasten ja perheiden kanssa työskentelystä. Arvostamme kokemusta perhe- ja kasvatusneuvonnasta ja kykyä itsenäiseen ja aktiiviseen työotteeseen. Tehtävä vaatii hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä työskennellä verkostojen kanssa. Palkka KVTES:n mukaan.

Työ alkaa 22.8.2017 tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valitun on ennen sijaisuuden vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 504/2002 6.2 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä on kolmen kuukauden koeaika.

Haku päättyy klo perjantaina 11.8. klo 16. Ryhmähaastattelu pidetään keskiviikkona 16.8. klo 8-9.30 ja yksilöhaastattelut perjantaina 18.8. klo 10-12 välisenä aikana.

Lisätietoja: Perhepalveluiden palveluesimies Outi Pyrhönen, 050 400 9923, outi.pyrhonen@riihimaki.fi

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *