Avoimet työpaikat Kuulutus

Projekti-insinöörin virka (haku päättyy 8.3.2017 klo 14)

Riihimäen kaupungin palveluksessa on noin 1 600 työntekijää varmistamassa sitä, että kaikki kaupungin palvelut toimivat. Työssäsi olet kehittämässä kasvavaa noin 30 000 asukkaan kaupunkia. Riihimäen kaupunki pitää huolta työntekijöistään ja on vastuullinen työnantaja. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Riihimäki on ihmisenkokoinen kaupunki, jossa kaikki on kävelymatkan päässä.

Tekniikan ja ympäristön toimialan tilayksikössä on haettavana

Projekti-insinöörin virka

Projekti-insinööri valmistelee ja toteuttaa kaupungin omistamien kiinteistöjen investointitasoisia talonrakennushankkeita.

Tehtäviin kuuluu rakennuttamisen asiantuntijatehtävät, mm. konsulttien ja urakoitsijoiden kilpailuttaminen, hankesuunnitelmien valmistelu ja muut asiantuntijatehtävät. Lisäksi projekti-insinöörin tehtävinä on tulosalueen toiminnan kehittämiseen osallistuminen.

Vakituisen viran pätevyysvaatimuksena on talonrakennusalan ammattikorkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto sekä riittävä kokemus rakennuttamistehtävistä.

Tehtävässä menestymiselle on eduksi kokemus kunnallisesta toimintaympäristöstä ja julkisten rakennusten tehtäväkentästä sekä hankintalainsäädännön tuntemus. Hyvät vuorovaikutustaidot, tietotekniset taidot, kehittämishalukkuus sekä hyvät suulliset ja kirjalliset taidot ovat välttämättömät.

Viran palkkaus määräytyy kuntien teknisen sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuspäällikkö Hannu Mattila puh. 019 758 4872.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme jättämään sähköisesti osoitteeseen www.kuntarekry.fi 8.3.2017 klo 14 mennessä tai osoitteella Riihimäen kaupunki, Tekniikan ja ympäristön toimiala, Tilayksikkö, V.O. Mäkisen katu 2, 11120 Riihimäki


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *