Avoimet työpaikat Kuulutus

Perhepalveluiden psykososiaalisten palveluiden palveluvastaava/sosiaalityöntekijä (haku päättyy 14.8.2017 klo 8)

Riihimäen kaupungin Sosiaali- ja terveystoimialan yksi palvelualueista on Lasten, nuorten ja perheiden palvelut. Vastuualue jakautuu kahteen palvelualueeseen, jotka ovat perhepalvelut ja lastensuojelupalvelut. Haemme innostuneeseen joukkoomme uutta ammattilaista.

Vastuualuetta on kehitetty määrätietoisesti huomioiden lainsäädännön mukanaan tuomat uudet velvoitteet ja vahvistamalla asiakaslähtöistä työotetta. Lasten, nuorten ja perheiden palveluissa on oma keskitetty palveluohjaus ja matalankynnyksen palveluita kehitetään yli kaupungin hallintokuntarajojen. Työn tueksi on järjestetty työnohjaus ja työntekijöillä on mahdollisuus osallistua perustehtäväänsä tukeviin koulutuksiin. Tarjoamme työn innovatiivisessa ja kehittämismyönteisessä työyhteisössä.

Perhepalvelut jakautuvat palveluohjauksen ja psykososiaalisten palveluiden kokonaisuuksiin. Palveluihin kuuluvat keskitetty palveluohjaus, vapaaehtoistoiminta, lapsiperheiden kotipalvelu, perhetyö, perhe- ja kasvatusneuvonta ja nuorten palvelupiste sekä erilaiset kuntouttavat työmuodot. Perhepalveluilla on oma palveluesimies ja palveluvastaava toimii lähiesimiehenä tiimille ja vastaa matalankynnyksen psykososiaalisista palveluista.

Psykososiaaliset palvelut ovat mm. perhe- ja kasvatusneuvontaa, psykologipalveluita, nuorten päihde- ja mielenterveyspalveluita, perhetyötä ja -kuntoutusta, sosiaaliohjausta sekä erilaisia tutkimuksia ja terapioita. Tavoitteena on asiakaslähtöinen kuntouttava muutostyö. Tiimiin kuuluu 20 työntekijää. Palveluvastaavan tehtävänä on suunnitella, johtaa, arvioida ja kehittää oman vastuualueensa toimintaa, taloutta, vaikuttavuutta sekä laatua yhdessä henkilöstön ja muun johtoryhmän kanssa.

Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus sekä riittävä johtamistaito. Eduksi katsomme kokemuksen kuntouttavasta muutostyöstä ja mahdollisen terapiakoulutuksen. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä verkostojen kanssa työskentelyyn.

Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 504/2002 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Haku päättyy 14.8.2017 klo 8. Haastattelu pidetään 18.8 ja/tai 24.8 iltapäivällä.

Lisätietoja: ajalla 17.7. – 26.7. perhepalveluiden palveluesimies Outi Pyrhönen, 050 400 9923, outi.pyrhonen@riihimaki.fi ja ajalla 27.7. – 11.8. palvelupäällikkö Marjo Mutanen, 050 563 3944 tai marjo.mutanen@riihimaki.fi

Hakemukset www.kuntarekry.fi kautta. Mahdolliset paperihakemukset osoitteella Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi/Riitta Lähteenmäki, PL 125, 11101 Riihimäki.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *