Maanantai 4.6. klo 14-18 oppilaiden töitä voi noutaa Ruotsinkadulta (kuvataiteet ja Marin käsityö)sekä samaan aikaan Raunin oppilaiden käsitöiden osalta Puistikko 5:stä. Valitettavasti emme voi säilyttää yhtä vuotta vanhempia töitä, vaan ainoastaan tämän kuluneen lukuvuoden, koska muutamme uusiin tiloihin kesän jälkeen, joissa säilytystilat ovat rajallisemmat.

 

Tervehdys taidekoululaisten koteihin!

Kevät on niin pitkällä, että maata jo pilkottaa!

Taidekoulun kevätlukukausi on päättymässä huhtikuun loppuun. Käsityön puolella näin on ollut ennenkin, mutta kuvataiteen puolella kyse on taloustilanteen vaatimista muutoksista. Olemme ehdottaneet sivistyslautakunnalle kuvataiteen puolen maksujen alentamista, tätä kirjoittaessa ei ole vielä tietoa uusista maksuista. Kuvataiteen maksut laitetaan laskutukseen heti asian selvittyä.

Valitettavasti suunnitelmissa on muutto molempien linjojen osalta pois nykyisistä tiloista. Todennäköinen kohde on vanha kauppis, nykyinen Uramon koulu. Asiasta tiedotetaan virallisen päätöksen vahvistuttua. Uudet haasteet sisältävät kuitenkin aina uusia mahdollisuuksia!

Opetusministeriö on antanut uudet opetussuunnitelmien perusteet myös taiteen perusopetukseen, ja meille se tarkoittaa opiskeltavien tuntien vähenemistä kuvataiteen puolella. Käsityöhön ei tuntien kohdalta tule muutosta. Kuvataiteessa siirrytään 726:sta tunnista 500:n tuntiin. Tämä vaikuttaa ensi vuonna päättötodistuksen saaviin oppilaisiin. Tänä vuonna päättävät oppilaat saavat todistuksen vanhan opetussuunnitelman mukaan, koska uuteen opetussuunnitelmaan siirrytään vasta 1.8.2018

Työpajaoppilaille ja työpajoihin siirtyville lähetetään ilmoittautumislomake. Sen voi palauttaa omalle opettajalle tai kansalaisopiston toimistoon. Perusopetuksen ryhmien oppilaat jatkavat automaattisesti seuraavana syksynä.

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 4 Ei 2 Kyllä 4 Ei 2