Nuorten Riihimäki

Riihimäellä nuorille tarjotaan monipuolisia ja turvallisia toimintamahdollisuuksia aikuisten ohjaamana ja tukemana. Nuorisopalvelut järjestää viikoittain erilaisia kerhoja, avointa toimintaa sekä erikoisohjelmaa loma-aikoina. Nuorisotyöntekijöitä tapaa myös kouluilla ja eri tapahtumissa. Kaupungista löytyy kaksi  nuorisotilaa sekä aktiivinen nuorisovaltuusto. Palveluihimme kuuluu myös etsivä- ja erityisnuorisotyö, joka tukee ja auttaa eri elämäntilanteissa.

”Riihimäkeläiset nuoret ovat aktiivisia ja vastuullisia toimijoita, joilla on terveet elämäntavat sekä turvallinen yhteisö harrastaa ja toimia.” Nuorisopalvelujen visio

 

Tajua mut logo

Tajua Mut! haluaa auttaa ajoissa

Tajua Mut! -toimintamallin tarkoituksena on ohjata riihimäkeläiset apua tarvitsevat 12-28-vuotiaat nuoret tukipalveluiden piiriin entistä varhaisemmassa vaiheessa. Nuorten kanssa toimivien yhteistyötä malli helpottaa ja tiivistää.

Lue lisää Tajua Mutin nettisivuilta

Nuorisokeskus Monari

Nuorisotyö 70 vuotta näyttely kirjastossa

Kunnallista nuorisotyötä on Riihimäellä, monen muun kunnan tavoin, tehty 70 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi kirjaston aikuisten lainausosastolla on 28.12. asti esillä  vitriininäyttely, jossa on kuvia ja  lehtileikkeitä Riihimäellä tehdystä nuorisotyöstä aina 1940-luvulta 2010-luvulle.

Lue lisää