2)MaisemaSyksy_2010_Gary_Wornell

Viihtyisä Riihimäen seutu

Riihimäki ja sen ympäristökunnat Loppi ja Hausjärvi edustavat hämäläisyyttä puhtaimmillaan. Maaseudun ja kaupungin välinen positiivinen vuorovaikutus on konkreettisesti havaittavissa – täällä hämäläinen kulttuurimiljöö kohtaa modernin nykyisyyden. Hyvä sijainti kulkureittien varrella on ollut seudun valtti jo vuosisatojen ajan.

Riihimäki, Loppi ja Hausjärvi muodostavat kokonaisuuden, joka on helmi Hämeen Järviylängön luonnonkauniissa syleilyssä. Maisemissa vuorottelevat näyttävät harjut ja selänteet sekä vehmaat, alavat viljelymaisemat unohtamatta puhdasvetisiä järviä ja lampia.

Riihimäen seutu tarjoaa vapaa-ajanviettomahdollisuuksia moneen makuun: purjelennosta marjastamiseen, melontaretkistä shoppailuun. Maastoon merkityt monipuoliset reitistöt mahdollistavat turvallisen vaihtoehdon luonnossa liikkumiseen.

Kulttuurin ystävälle seutu on varsinainen herkkupala. Tarjolla on musiikkia, taidetta, teatteria, korkeatasoisia museoita ja kulttuurihistoriallisia nähtävyyksiä.

Riihimäen seutu on oikea valinta sekä aktiiviselle luonnossa liikkujalle että nautiskelevalle kulttuurin ystävälle!

Illuusio_kuva_2015

Illuusio-kesänäyttely 12.6.-30.8.2015

Toista kertaa järjestettävä Illuusio-kesänäyttely esittelee kansainvälistä videotaidetta ja kuvanveistoa sekä designvaatteita Riihimäen Wanhalla Lasitehtaalla. Näyttelykokonaisuus muodostuu Muistojen karuselli – video- ja kuvanveistotaidenäyttelystä sekä muotitaiteilija Justus K :n designvaatteita ja huippumuotia esittelevästä osuudesta.

Lue lisää kesänäyttelystä >>

logo_2015_b

Riihimäen Kesäkonsertit 3.5.-7.6.2015

Riihimäen Kesäkonserttien vuoden 2015 teemana on Pohjoisen lumo. Finland Festivals -ketjuun kuuluva kamarimusiikkiviikko nostaa estradeille pohjoismaisia huippuja niin soittajien kuin säveltäjienkin muodossa.

Katso konserttisarjan ohjelma ja varaa liput >>