Kuva Gary Wornell

Viihtyisä Riihimäen seutu

Riihimäki ja sen ympäristökunnat Loppi ja Hausjärvi edustavat hämäläisyyttä puhtaimmillaan. Maaseudun ja kaupungin välinen positiivinen vuorovaikutus on konkreettisesti havaittavissa – täällä hämäläinen kulttuurimiljöö kohtaa modernin nykyisyyden. Hyvä sijainti kulkureittien varrella on ollut seudun valtti jo vuosisatojen ajan.

Riihimäki, Loppi ja Hausjärvi muodostavat kokonaisuuden, joka on helmi Hämeen Järviylängön luonnonkauniissa syleilyssä. Maisemissa vuorottelevat näyttävät harjut ja selänteet sekä vehmaat, alavat viljelymaisemat unohtamatta puhdasvetisiä järviä ja lampia.

Riihimäen seutu tarjoaa vapaa-ajanviettomahdollisuuksia moneen makuun: purjelennosta marjastamiseen, melontaretkistä shoppailuun. Maastoon merkityt monipuoliset reitistöt mahdollistavat turvallisen vaihtoehdon luonnossa liikkumiseen.

Kulttuurin ystävälle seutu on varsinainen herkkupala. Tarjolla on musiikkia, taidetta, teatteria, korkeatasoisia museoita ja kulttuurihistoriallisia nähtävyyksiä.

Riihimäen seutu on oikea valinta sekä aktiiviselle luonnossa liikkujalle että nautiskelevalle kulttuurin ystävälle!

EraLogo_16

Kansainväliset Erämessut 9.-12.6.2016

Kansainväliset Erämessut on Suomen suurin eräalan tapahtuma. Joka toinen vuosi metsästyksen, kalastuksen, retkeilyn ja luonnon harrastajat ja ammattilaiset kohtaavat alan kaupallisen tarjonnan sekä valtakunnallisten järjestöjen asiantuntijat.

Katso mitä kaikkea messuilla tapahtuu

rajattu_kesäkonsertit

Riihimäen Kesäkonsertit 7.-12.6.2016

Riihimäen Kesäkonsertit soi jo 35. kerran teemalla Taipaleella tulevaan. Luvassa on vaihteleva kattaus maailman huipulle jo nousseita ja sinne matkaavia suomalaistähtiä sooloesityksistä erilaisiin isompiin kokoonpanoihin.

Tutustu konserttisarjan ohjelmaan