Kuva Gary Wornell

Viihtyisä Riihimäen seutu

Riihimäki ja sen ympäristökunnat Loppi ja Hausjärvi edustavat hämäläisyyttä puhtaimmillaan. Maaseudun ja kaupungin välinen positiivinen vuorovaikutus on konkreettisesti havaittavissa – täällä hämäläinen kulttuurimiljöö kohtaa modernin nykyisyyden. Hyvä sijainti kulkureittien varrella on ollut seudun valtti jo vuosisatojen ajan.

Riihimäki, Loppi ja Hausjärvi muodostavat kokonaisuuden, joka on helmi Hämeen Järviylängön luonnonkauniissa syleilyssä. Maisemissa vuorottelevat näyttävät harjut ja selänteet sekä vehmaat, alavat viljelymaisemat unohtamatta puhdasvetisiä järviä ja lampia.

Riihimäen seutu tarjoaa vapaa-ajanviettomahdollisuuksia moneen makuun: purjelennosta marjastamiseen, melontaretkistä shoppailuun. Maastoon merkityt monipuoliset reitistöt mahdollistavat turvallisen vaihtoehdon luonnossa liikkumiseen.

Kulttuurin ystävälle seutu on varsinainen herkkupala. Tarjolla on musiikkia, taidetta, teatteria, korkeatasoisia museoita ja kulttuurihistoriallisia nähtävyyksiä.

Riihimäen seutu on oikea valinta sekä aktiiviselle luonnossa liikkujalle että nautiskelevalle kulttuurin ystävälle!

asematapahtuma-nodate

Koko perheen Asematapahtuma 11.9.2016 klo 10-15

Perinteeksi muodostunut Asematapahtuma tarjoaa kivaa ohjelmaa ja ostosmahdollisuuksia koko perheelle ja kokoaa paikalle tuhansia kävijöitä nauttimaan syksyisestä markkinatunnelmasta. Menossa mukana ovat myös Riihimäen kaupunginmuseo, Pieni kauppa ja kahvila Pompoti sekä Vihreä Talo.

Katso koko tapahtumapäivän tarjonta

taiteidenyö_2.9.2016_300dpi

Taiteiden yö at Riihimäki 2.9.2016

Riihimäen taiteiden yössä on luvassa teatteria, taidenäyttelyitä, performansseja, taidetyöpajoja, elävää musiikkia ja elokuvia.

Tutustu illan ja yön tarjontaan