Pyörillä Ilman Moottoreita – PIM-haastekisa

Hyvinkään ja Riihimäen liikuntapalvelut järjestävät PIM-haastekisan tänä vuonna 17. kerran ajalla la 5.5. – su 20.5. Tarkoituksena on liikkua haastekuntaan pyörällä, rullaluistimilla, rullasuksilla tai esimerkiksi kelaamalla. Haastekunnassa täytetään suoritus-/arvontalipuke ja palataan takaisin pyörillä ilman moottoreita.

Vain yksi suorituskerta päivässä hyväksytään. Suorituskerrat lasketaan yhteen, ja enemmän suoritusmerkintöjä saanut kunta voittaa.

Pääpalkintoina arvotaan kaikkien osallistujien kesken Hyvinkään liikuntapalveluiden ja Riihimäen liikuntapalveluiden osoittamat lahjakortit. Lisäksi kisaan osallistuneiden kesken arvotaan pienempiä tuotepalkintoja.

Suoritus-/arvontalipukkeita saa Riihimäen Matkakeskuksen asiakaspalvelupiste Tietotuvasta ja uimalan kassalta viikosta 18 alkaen. Voit myös tulostaa lipukkeen tästä: PIM suorituskortti 2017. Lisäksi suorituskortteja on saatavilla kulkureitin kääntöpaikoilta (Golftien levähdyspaikka ja Korttionmäen levähdyspaikka). Alla olevaan karttaan on piirretty haastekisan reitti (kuvan saa klikkaamalla suuremmaksi).

kartta

Kevyen liikenteen väylä saattaa olla talven routavaurioiden jälkeen huonossa kunnossa, joten kannattaa noudattaa erityistä varovaisuutta liikkuessaan pyörillä ilman moottoreita. Jokainen haastekisan osallistuja liikkuu omalla vastuullaan. Tielläliikkujat voivat soittaa suoraan Tienkäyttäjän linjalle (p. 0200 2100) havaitessaan liikkumista vaarantavia ja merkitsevästi haittaavia puutteita. Palautteet välittyvät Tiehallinnon kautta eteenpäin.

Haastekisaa on järjestämässä Hyvinkään ja Riihimäen liikuntapalvelut yhteistyössä Hyvinkään Pyöräilijät ry:n, Riihimäen Kiista-Veikot ry:n ja Team Sportia Riihimäen kanssa.

Lisätietoja:

Sari Pekkala
terveysliikunnanohjaaja
019 758 4744

spostiosoite muotoa etunimi.sukunimi@riihimaki.fi

 

 

 

 

 

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 1 Kyllä 1 Ei 1