Liikkujan viikolla kannustetaan myös kaupungin työntekijöitä liikkumaan. Tästä esitteestä voit tulostaa työpaikallesi liikkumiseen kannustavia julisteita: Tiesitkö että -julisteet (pdf:n 4 ensimmäistä sivua).

Myös yksityiset, yritykset, yhdistykset ja muut tahot voivat vapaasti hyödyntää julisteita!

Kaupungin henkilöstön liikuntahaaste

Kannustamme kaupungin työntekijöitä liikkumaan ja huomaamaan liikunnan hyvää tekevä vaikutus. Liikkuva työyhteisö voi hyvin ja saa enemmän aikaan!

Säännöt

 • Kerätkää vähintään 5 hengen joukkue kaupungin henkilöstöstä. Joukkueen voi muodostaa omasta työyksiköstä tai yksiköiden väliltä.
  • Kannustamme vahvasti kokoamaan joukkueen omasta työyksiköstä ja mahdollisimman suurella osallistujamäärällä. Lähtekää siis kimpassa haasteeseen mukaan kohentamaan yhteishenkeä ja koko yksikön hyvinvointia!
 • kampanja kannustaa jokaista joukkuelaista liikkumaan vähintään 4 kertaa viikossa
 • yhden liikuntakerran keston tulee olla vähintään 30 minuuttia
 • päivittäisen liikuntamäärän voi kerätä myös pätkissä (esim. 3 x 10 minuuttia)
 • liikuntaa voi harrastaa omalla ajalla, joukkueen ei tarvitse harrastaa yhtä aikaa
 • joukkueen jokaisen jäsenen tulee kerätä vähimmäismäärä suorituksia (väh. 4 suoritusta viikossa)
  • Jos yksi tai useampi joukkueen jäsenistä sairastuu haasteen aikana tai ei saa hyväksyttyjä suorituksia kasaan, muut joukkueen jäsenet voivat korvata liikuntakerrat
 • liikuntakerrat merkitään Liikuntahaaste-taulukkoon oman nimen kohdalle

Liikuntamuodot ovat vapaasti valittavissa: kävely, juoksu, sauvakävely, tanssi, jumppa, pyöräily, kuntosali, ryhmäliikuntatunnit, golf, frisbeegolf, porrastreeni, lihaskuntoharjoittelu (esim. kotona) uinti tai muu vesiliikunta (esim. vesijumppa/juoksu), kamppailulajit, maila- ja pallopelit (tennis, sulkapallo yms.), joukkuelajit, kaikki hyötyliikunta (pihatyöt, koiran ulkoilutus, haravointi, marjastus) tai mikä tahansa liikuntalaji, jossa syke hieman nousee.

 

Osallistuminen

 • muodostakaa joukkue, valitkaa joukkueen kapteeni / yhteyshenkilö jaA. tulostakaa osallistumistaulukko tästä: Osallistumistaulukko (viimeinen sivu) taiB. ilmoittakaa joukkueen ja / tai työyksikön nimi liikuntapalveluille (teemu.koskimaki@riihimaki.fi), jolloin saatte taulukon sähköpostitse
 • keksikää joukkueelle omannäköinen nimi 🙂
 • kirjatkaa taulukkoon joukkueen / työyksikön, yhteyshenkilön sekä jokaisen osallistujan nimi
 • lähettäkää haasteen päätyttyä liikuntataulukot sähköisesti tai paperiversiona toimitettuna liikuntapalveluille, yhteystiedot löytyvät alta
 • kaikkien liikuntahaasteen onnistuneesti suorittaneiden joukkueiden kesken arvomme palkinnon, ja julkistamme myös eniten liikkuneen joukkueen!
  Huom: kisa koskee vain Riihimäen kaupungin henkilöstöä

 

 

Yhteystiedot:

Teemu Koskimäki
Projektikoordinaattori
Liikuntapalvelut / Eloisa Riksu -hanke
Kalevankatu 5 – 11, 11100 Riihimäki
teemu.koskimaki@riihimaki.fi
019 758 4747

 

Kaupungin päiväkotien Auton vapaapäivän kisa

Jätä auto kotiin ja ole mukana Auton vapaapäivän kisassa! Tulosta yksikön seinälle täytettäväksi tämä taulukko: Kisajuliste. Lue julisteen ohjeet tarkoin, ja kerää yhdessä työkavereidesi / huoltajien kanssa taulukko täyteen rasteja. Lähetä valokuva tästä esitteestä Teemu Koskimäelle (teemu.koskimaki@riihimaki.fi / 050 435 9993) tai esite sisäpostilla (Kulttuuri- ja hyvinvointi, Kalevankatu 5-11, PL 125). Tulosten laskennassa otetaan huomioon yksikön koko. Parhaiten menestynyt päiväkoti voittaa ohjatun liikuntaleikkituokion. Voittaneen päiväkodin sisällä ohjaus suunnataan eniten rasteja keränneelle yksikölle.
Huom: kisa koskee vain kaupungin päiväkoteja.

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0