LastenTaidelauantai_41_2014_pekka_hovi

Riihimäellä riittää nähtävää ja koettavaa

Puistomaisessa kaupungissa on paljon nähtävää ja koettavaa musiikin, taiteen, museoiden ja kulttuurihistoriallisten nähtävyyksien parissa.

Virkistävän kävelyretken voi luontopolkujen lisäksi tehdä myös urbaaniin ympäristöön tai vanhemman arkkitehtuurin keskelle esimerkiksi Rautatiepuistoon tai vanhan lasitehtaan alueelle Hyttikortteliin.

Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus koordinoi ja tuottaa kulttuuri-, liikunta-, museo- ja nuorisopalveluita. Sen toimintaa ohjaa kulttuuri- ja vapaa-aikajaosto.

suomifinland100-banneri_sininen_rgb_790x444

Itsenäinen Suomi täyttää 100 vuotta

Ensi vuonna juhlimme 100 vuotiasta Suomea. Juhlavuoden teemana on Yhdessä tehden, vuosi on siis avoin kaikille suomalaisille ja Suomen ystäville.

Tutustu miten Riihimäellä vietetään juhlavuotta ja tule mukaan!

granitinaukio_liputus_2009_jaana_hodju

Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus etsii yhteistyökumppania Ragnar Granitin aukion tapahtumien ja toiminnan järjestämiseen vuonna 2017

Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus etsii Ragnar Granitin aukion toiminnan järjestämiseen yhteistyökumppania, jonka avulla toimintaa saadaan edelleen elävöitettyä mahdollisimman kustannusneutraalisti. Yhteistyön lähtökohtana on Graniitin tapahtumien järjestämistä koskeva yhteistyösopimus.

Lue lisää ja jätä ehdotus 3.2.2017 mennessä