Paikkatietojen mittaus, Riihimäen Ves

Riihimäen kaupunki työnantajana

Riihimäki on kasvava ja kehittyvä kaupunki kätevästi kolmostien ja pääradan varressa, vajaan tunnin matkan päässä Helsingistä. Työnantajana Riihimäen kaupunki työllistää noin 1 500 kunta-alan ammattilaista monipuolisissa ja haasteellisissa tehtävissä lähes 100 työyksikössä.

Tule joukkoomme!

Kunta-alalla eletään lähivuosina muutosten aikaa suuren työntekijämäärän lähestyessä eläkeikää. Siten kunnissa tarvitaan tulevaisuudessa paljon uusia osaajia ja tekijöitä. Myös Riihimäen kaupungilla työntekijöiden vaihtuvuus tulee lähivuosina olemaan suurta ja rekrytointitarve korostuu muun muassa hoito- ja opetustehtävissä, sosiaalitoimen tehtävissä sekä siivous- ja ruokapalveluissa.

Jos pohdit työhöntuloa Riihimäelle pidemmän matkan päästä, voit hyödyntää käytössämme olevia useita työajan jouston mahdollisuuksia, kuten liukuvaa toimistotyöaikaa, mobiilia joustotyötä tai etätyömahdollisuutta.

Kuva: ikäihmisiä

Riihimäki työnantajana

Kaupungin työntekijänä pääset tekemään monipuolista työtä, jolla on aidosti merkitystä. Työntekijöillä on pitkät vuosilomat ja  hyvät ja kattavat työterveyshuoltopalvelut.

Lue lisää mitä etuja kaupungilla on.

kuva Riihimäen kaavoitusyksiköstä

Erikoisia ammatteja

Riihimäen kaupungilla työskentelee noin 1500 ammattilaista ja erilaisia nimikkeitä on lukuisia.

Katso täältä mitä ammatteja kaupungilta löytyy.