Valion jugurttitölkki

Vetovoimainen Riihimäki

Kehittyvänä ja vetovoimaisena kaupunkina Riihimäki tarjoaa yrityksille erinomaiset toimintaedellytykset loistavan sijaintinsa ja yrittäjyyttä suosivan ilmapiirinsä ansiosta. Yritysystävällisyys näkyy kaupungin kyvyssä tehdä nopeita ja joustavia päätöksiä sekä tonttien ja toimitilojen saatavuutena.

Riihimäen teollisuudella ja yritystoiminnalla on monipuolinen historia. Suurimpien yritysten joukosta löytyy nykyisin tunnettuja nimiä kuten Valio, Sako, Würth, Ekokem ja Kumera.

Ilmakuva vesitornista

Toimitilat

Toimitilarekisteri auttaa tilojen kysyjää ja tarjoajaa kohtaamaan toisensa. Toimitilarekisteri sisältää tiedot Riihimäellä sijaitsevista vapaista liike-, toimisto-, tuotanto- ja varastotiloista.

Henkilökohtaista palvelua toimitilojen (liike-, toimisto-, tuotanto- ja varastotilojen) haussa saat Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy:stä (Mika Herpiö, p. 040 500 3345) sekä alueen kiinteistönvälittäjiltä.

Katso vapaanaolevat toimitilat.

yritystreffit

Verkottumaan YritysTreffeille

YritysTreffit on maksuton verkostoitumistilaisuus, jossa voit markkinoida omaa yritystäsi ja osaamistasi sekä tutustua mahdollisuun uusiin yhteistyökumppaneihin ja asiakkaisiin etukäteen aikataulutetuissa kahdenkeskiksisä tapaamisissa.

YritysTreffit torstaina 13.10 klo 17.00 – 21.00 Hyvinkään kaupungintalolla.

Lue lisää ja tule mukaan! Ilmoittautuminen alkaa 12.9.