Avoimet työpaikat

Ohjaajan sijaisuus päihde- ja mielenterveyspalveluita tuottavassa Tiilikadun kuntoutumisyksikössä (haku päättyy 23.10.2017 klo 8)

Riihimäen kaupunki hakee päihde- ja mielenterveyspalveluita tuottavaan Tiilikadun kuntoutumisyksikköön ohjaajaa sijaisuuteen perhevapaan ajalle 19.11.2017 – 18.11.2018. Tiilikadun kuntoutumisyksikössä on kaksikymmentä yksiötä ja kaksi selviämishuonetta sekä turvahuonepalvelu. Henkilökuntaa on yksitoista ja toiminta on ympärivuorokautista.

Ohjaajan tehtävänkuva on ohjata asukkaita elämänhallinnassa, muutoksessa ja kuntoutuksessa sekä palveluverkostossa kokonaisvaltaisesti. Ohjaaja toimii osana palveluverkostoa ja hoitaa asiakkaiden terveydentilaan ja lääkitykseen liittyviä tehtäviä. Ohjaajan toimenkuvaan kuuluu myös erilaisten sosiaalisten asioiden kartoitus sekä tukien ja etujen hakeminen yhdessä asiakkaan kanssa. Asiakastyössä korostuu yhteisöllisyys ja omaohjaajajärjestelmä. Ohjaaja toimii osana sosiaali- ja terveyspalveluiden moniammatillista tiimiä. Työ on komivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto, rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden rekisteriin sekä voimassaolevat lääkeluvat. Hakijalta edellytetään päihde- ja/tai mielenterveystyön osaamista ja kokemusta. Lisäksi hakijalta odotetaan koulutus- ja kehittymismyönteistä asennetta sekä halukkuutta kehittää asiakastyötä monipuolisesti asiakkaan tarpeita vastaaviksi.

Toimessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Valitun henkilön on esitettävä ennen toimen vastaanottamista työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Toimea koskeviin tiedusteluihin vastaa palveluvastaava Tarja Nahkuri p. 019 758 4140, tarja.nahkuri@riihimaki.fi

Hakemukset 23.10.2017 klo 8:00 mennessä www.kuntarekry.fi tai mahdolliset paperihakemukset osoitteella Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Riitta Lähteenmäki, PL 125, 11101 Riihimäki.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.