Avoimet työpaikat Kuulutus

Muutosjohtaja määräaikaiseen virkaan (haku päättyy 28.2.2018 klo 15)

Riihimäen kaupunki hakee palvelukseensa innostavaa

MUUTOSJOHTAJAA

Riihimäen kaupungin johtamisjärjestelmää on uudistettu muodostamalla teknisestä toimialasta, sivistyksen ja kasvatuksen toimialasta sekä hallinto- ja konsernipalveluista kaupunginhallituksen toimiala.

Haemme osaavaa ja innostavaa muutosjohtajaa määräaikaiseen kahden vuoden virkaan vastaamaan muutosprosessin loppuunsaattamisesta. Muutosjohtaja tulee toimimaan kaupunginhallituksen toimialan toimialajohtajana, suoraan kaupunginjohtajan alaisuudessa, mikäli uusi hallintosääntö tulee hyväksytyksi suunnitellussa muodossa. Keskeisenä muutosjohtajan tehtävänä on vastata uuden kaupunginhallituksen toimialan yhdenmukaisten toimintakäytäntöjen luomisesta, sekä varmistaa yhteistyössä toimialueiden johdon ja keskitettyjen tukipalveluiden kanssa muutosprosessien onnistunut läpivieminen. Muutosjohtajan tehtävänkuvaan tulevat kuulumaan myös kaupungin keskitetyt kehittämistehtävät ja hanketoiminnan koordinointi.

Muutosjohtajan virka täytetään 1.4.2018 lukien tai sopimuksen mukaan kahden vuoden ajaksi. Viran kelpoisuusehtoina ovat yliopistossa tai korkeakoulussa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto, hyvä perehtyneisyys kunnallishallintoon, sekä kokemus johto- ja hallintotehtävistä. Tehtävässä edellytetään vankkaa talousosaamista. Lisäksi eduksi luetaan muutos-, projekti- ja prosessiosaamisen hallinta sekä konkreettiset näytöt muutosprosessin johtamisesta.

Hakuaika päättyy 28.2.2018 klo 15. Haastattelut järjestetään 13.3. ja 14.3.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen ensisijaisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Pyydämme, että liität mukaan ansioluettelosi sekä kopiot keskeisimmistä opinto- ja työtodistuksistasi. Mahdolliset paperihakemukset osoitteella Riihimäen kaupunki, Kirjaamo, PL 125, 11101 Riihimäki ja kuoreen merkintä Muutosjohtajan rekrytointi.

Lisätietoja:
kaupunginjohtaja Sami Sulkko, sami.sulkko(at)riihimaki.fi, p. 019 758 4010
henkilöstöpäällikkö Taina Köninki, taina.koninki(at)riihimaki.fi, p. 019 758 4085

Riihimäen kaupungin palveluksessa on noin 1 600 työntekijää varmistamassa, että kaikki kaupungin palvelut toimivat. Työssäsi olet kehittämässä kasvavaa noin 30 000 asukkaan kaupunkia. Riihimäen kaupunki pitää huolta työntekijöistään ja on vastuullinen työnantaja. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Riihimäki on ihmisenkokoinen kaupunki, jossa kaikki on kävelymatkan päässä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 0 Kyllä 1 Ei 0

Kommentit on suljettu.