Avoimet työpaikat Kuulutus

Lastensuojelun sosiaaliohjaaja, määräaikainen (hakuaika päättyy 2.6.2017)

Riihimäen kaupungin Sosiaali- ja terveystoimialan yksi palvelualoista on Lasten, nuorten ja perheiden palvelut. Vastuualue jakautuu kahteen palvelualueeseen, jotka ovat Perhepalvelut ja Lastensuojelupalvelut. Palvelualueella työskentelee 51 työntekijää. Haemme innostuneeseen joukkoomme uutta ammattilaista.

Riihimäen kaupungilla on organisaatiomuutoksen ja uuden sosiaalihuoltolain myötä kehitetty lapsiperheiden palveluita asiakaslähtöisiksi sekä vahvistettu kuntouttavaa työotetta. Tavoitteena on korjaavan työn sijaan panostaa ennaltaehkäisyyn ja suunnitelmalliseen muutostyöhön perheiden kanssa. Ryhmämuotoisia tukimuotoja kehitetään aktiivisesti ja ne ovat osa sosiaaliohjausta ja perhetyötä.

Haemme Lasten, nuorten ja perheiden vastuualueelle määräaikaiseen virkasuhteeseen sosiaaliohjaajaa ajalle 1.6.2017 – 31.3.2018. Sosiaaliohjaajan tehtäviin lastensuojelussa kuuluu arviointi, sosiaaliohjaus ja perhetyö lastensuojeluasiakkaan prosessin eri vaiheissa ja jälkihuoltotyö sekä perhehoidon tuki. Pääpaino työskentelyssä on olla tukemassa sosiaalityöntekijän työtä ja toimia hänen työparinaan.

Sosiaaliohjaajilla on yleistyöaika, johon sisältyy ilta- ja lauantaityötä. Työn tueksi on järjestetty työnohjaus ja työntekijöillä on mahdollisuus osallistua perustehtäväänsä tukeviin koulutuksiin. Tarjoamme työn innovatiivisessa ja kehittämismyönteisessä työyhteisössä.

Tehtävä edellyttää työkokemusta lastensuojelusta ja/tai lapsiperheiden palveluista. Eduksi katsomme kokemuksen arviointityöstä ja jälkihuoltotyöstä. Tehtävässä tarvitaan erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä verkostojen kanssa työskentelyyn. Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Hakijalta edellytämme sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 8 § mukaista pätevyyttä (tehtävään soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan amk-tutkinto tai aiempi opistotasoinen vastaava tutkinto). Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä rikosrekisteriote. Koeaika 3 kk.

Hakuaika päättyy 2.6.2017 klo 8. Työ alkaa sopimuksen mukaan tai kesäkuussa 2017.

Lisätietoja: Lastensuojelun palveluesimies Maria Parhiala, p. 019 758 4213, maria.parhiala@riihimaki.fi

Hakemukset www.kuntarekry.fi palvelun kautta. Mahdolliset paperihakemukset osoitteella Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi/Riitta Lähteenmäki, PL 125, 11101 Riihimäki.

 

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *