Avoimet työpaikat

Koulukuraattorin toimi Pohjolanrinteen koululla (haku päättyy 21.8.2017 klo 12)

Työn kuvaus
Pohjolanrinteen koululla on haettavana koulukuraattorin sijaisuus ajalle 4.9.2017-2.6.2018.

Koulukuraattori työskentelee pohjoisen koulualueen esi- ja perusopetuksen oppilaiden parissa. Työssä painottuvat koulunkäynnin ja sosiaalisen kasvun tukeminen yhteistyössä huoltajien ja opetushenkilöstön kanssa sekä monialainen verkostotyö.

Hakijalta edellytämme kiinnostuneisuutta lasten ja nuorten parissa tehtävään oppilashuoltotyöhön, halua työskennellä osana kouluyhteisöä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kehittävää työotetta sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn.

Arvostamme kuraattoria, jolla on työkokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelemisestä. Koulumaailman tuntemus katsotaan eduksi. Tarjoamme mielenkiintoisen työn, kollegiaalisen tuen, työnohjauksen ja mahdollisuuden kehittää omaa työtään.

Koulukuraattorin tehtävään on kelpoinen henkilö, joka on suorittanut soveltuvan ylemmän korkeakoulututkinnon, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä. Kelpoinen on myös henkilö, jolla on tehtävään soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on neljä kuukautta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuustodistus ja ansioluettelo. Hakuaika päättyy 21.8.2017 klo 12.00.

Organisaation kuvaus
Riihimäen kaupungin palveluksessa on noin 1600 työntekijää varmistamassa, että kaikki kaupungin palvelut toimivat. Työssäsi olet kehittämässä kasvavaa noin 30 000 asukkaan kaupunkia. Riihimäen kaupunki pitää huolta työntekijöistään ja on vastuullinen työnantaja. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Riihimäki on ihmisenkokoinen kaupunki, jossa kaikki on kävelymatkan päässä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot
Lisätietoja antavat rehtori Taina Koistinen p. 019 758 4580, sp taina.koistinen(at)riihimaki.fi ja opetuspäällikkö Virve Jämsén p. 019 758 4452, sp virve.jamsen(at)riihimaki.fi. Voit myös postittaa hakemuksesi os. Pohjolanrinteen koulu, Pohjolankatu 8, 11120 Riihimäki.

www.riihimaki.fi

Työavain: 148183
Haku päättyy: 21.8.2017 klo 12.00
Palkka: KVTES:n mukaan
Työn luonne: Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Työ alkaa: 4.9.2017


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 0 Kyllä 1 Ei 0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *