Avoimet työpaikat

Kotona työskentelevän perhepäivähoitajan toimi (haku päättyy 20.11.2017 klo 14)

Työn kuvaus
Riihimäen kaupungin sivistystoimen varhaiskasvatus hakee kotona työskenteleviä perhepäivähoitajia määräaikaisiin työsuhteisiin. Työtehtävät alkavat varhaiskasvatuksen piiriin hakeutuvien lasten määrän mukaisesti kevään 2018 aikana.

Perhepäivähoitajan työ sopii lapsista ja ulkoilusta pitävälle sekä ruoanlaittotaitoiselle henkilölle. Työ on tarkoitettu sinulle, joka haluat tehdä töitä omassa kodissasi, hoitaa samalla omaa lastasi tai olla vastassa koululaisesi tullessa kotiin.

Arvostamme kokemusta lastenhoidosta, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja kaupungin henkilöstöedut. Perhepäivähoitajat toimivat tiimeissä ja heille tarjotaan ammatillista täydennyskoulutusta. Työsuhteen vakinaistaminen on myöhemmin mahdollista.

Toivomme valittavalta lain 272/2005 ja asetuksen 608/2005 mukaista kelpoisuutta. Ennen työsopimuksen solmimista valitun tulee esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote.

Tehtävissä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti ma 20.11.2017 klo 14 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Täytä sähköinen hakemus Kuntarekryn sivulla kirjautumalla ”hae työpaikkaa” kohdasta. Jos et ole aiemmin kirjautunut Kuntarekryyn, ohjelma pyytää sinua rekisteröitymään ensin. Tämän jälkeen pääset kirjautumaan ja täyttämään hakemuksen.

Organisaation kuvaus
Riihimäen kaupungin palveluksessa on noin 1600 työntekijää varmistamassa, että kaikki kaupungin palvelut toimivat. Työssäsi olet kehittämässä kasvavaa noin 30 000 asukkaan kaupunkia. Riihimäen kaupunki pitää huolta työntekijöistään ja on vastuullinen työnantaja. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Riihimäki on ihmisenkokoinen kaupunki, jossa kaikki on kävelymatkan päässä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot
Lisätietoja sijaisuuksien osalta antaa päivähoidon ohjaaja Riitta Romu puh. 019 758 4455, email: riitta.romu(at)riihimaki.fi. Voit myös postittaa hakemuksesi osoitteella Riitta Romu, Varhaiskasvatus, Kalevankatu 5-11, 11100 Riihimäki.

www.riihimaki.fi

Työavain: 156885
Työn luonne: Kokoaikatyö
Haku päättyy: 20.11.2017 klo 14
Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Palkka: KVTES
Työ alkaa: kevät 2018 tai sopimuksen mukaan


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.