Avoimet työpaikat

Kirjastovirkailijaa vakituiseen toimeen (haku päättyy 4.5.2017 klo 15)

Riihimäen kaupungin sivistystoimi hakee kirjastovirkailijaa vakituiseen toimeen. Toimi täytetään 3.7.2017 lähtien tai sopimuksen mukaan.  

Riihimäen kirjaston ilmapiiri on innostunut ja uutta luova. Palveluja kehitämme asiakaslähtöisesti uusia toimintamalleja luoden. Kirjasto on tärkeä osa kaupungin kulttuuritoimintaa.  

Etsimme joukkoomme henkilöä, jolla on motivaatio ja valmiudet tehdä kaikenlaisia kirjaston perustehtäviä. Arvostamme avointa ja asiakaslähtöistä asennetta kirjaston palvelujen kehittämiseen, vuorovaikutustaitoja, mediaosaamista sekä kiinnostusta kirjallisuuteen ja kirjavinkkaukseen. Työ on kaksivuorotyötä ja siihen sisältyy myös lauantaivuoroja. 

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on ammatillinen perustutkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu kirjasto- ja informaatioalan opintoja 25 op tai kirjastoalan ammattitutkinto. 

Valitun henkilön tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. 

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Toimi täytetään kuuden kuukauden koeajalla. Hakuaika päättyy 4.5.2017 klo 15.00 mennessä. Haastattelut pyritään pitämään toukokuun aikana. 

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Täytä sähköinen hakemus tällä sivulla kirjautumalla ”hae työpaikkaa” kohdasta.  

Jos et ole aiemmin kirjautunut Kuntarekryyn, ohjelma pyytää sinua rekisteröitymään ensin. Tämän jälkeen pääset kirjautumaan ja täyttämään hakemuksen. 

Tiedusteluihin vastaavat kirjastotoimenjohtaja Kaija Viskari p. 019 758 4675, kaija.viskari(at)riihimaki.fi tai osastonjohtaja Kirsi Hovikorpi p. 019 758 4679, kirsi.hovikorpi(at)riihimaki.fi.

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *