Konserni- ja hallintopalvelut Lukiot Nuoriso Yläkoulut

Kesätöiden haku on alkanut

Riihimäen kaupunki tarjoaa 85 kesätyöpaikkaa 1997-2000-syntyneille nuorille. Etusijalla ovat ne, jotka eivät ole aiemmin olleet kesätyössä kaupungilla. Työ on osa-aikaista (32,50h/vk), ja sen kesto on neljä viikkoa (20 työpäivää).

Valittavan tulee sitoutua työskentelemään koko neljän viikon ajan, lyhyemmät kesätyöjaksot eivät ole mahdollisia, eikä myöskään opiskelu/koulunkäynti samanaikaisesti kesätyön kanssa.

Hakijan tulee valita yksi kesätyövaihtoehto, johon ensisijaisesti hakee. Toissijaisesti on mahdollista ilmoittautua hakijaksi myös muihin kohteisiin. Valinnat tehdään hakemusten ja osittain myös haastattelujen perusteella.

Valinnoista ilmoitetaan valituille huhtikuun alussa, jonka jälkeen valittujen tulee ilmoittaa paikan vastaanottamisesta. Valinnat ovat huhtikuun lopussa nähtävänä myös työllisyydenhoidon verkkosivuilla ja kaupungintalon alaovella.

Hakuaika 1. – 29.2.

Lue tarkemmin kesätöistä ja jätä hakemus Kuntarekryyn!

Nuorten kesätyöllistäjille tukea

Riihimäen kaupunki maksaa kesätyötukea riihimäkeläiselle työnantajalle, joka työllistää v.1997- 2000- syntyneen riihimäkeläisen nuoren vähintään 4 viikoksi 1.5.–30.9.2016 välisenä aikana, edellyttäen että tuen myöntämisen ehdot täyttyvät. Kesätyötukea myönnetään määrärahojen puitteissa 30 ensimmäiselle ehdot täyttävälle hakijalle, maksimissaan 250 euroa/nuori.

Hakuaika 1. – 29.2.

Katso lisätietoa ja tulostettavat lomakkeet!


,

Asiasanat: kesätyö

OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 2 Kyllä 0 Ei 2

Kommentit on suljettu.