Konserni- ja hallintopalvelut Lukiot Nuoriso Yläkoulut

Kesätöiden haku alkaa

Riihimäen kaupunki tarjoaa 90 kesätyöpaikkaa vuosina 1998-2001-syntyneille nuorille. Kesätyötehtäviä on avoinna puistotyössä, uimalan vaatesäiliön hoitotehtävissä, leikkikentällä, päiväkodeissa, vanhustenhuollossa, vahtimestarin tehtävissä, liikunnanohjauksessa ja liikuntapaikkojen hoitajana. Kaikissa tehtävissä on sama työaika (32,50h/vk) ja neljän viikon palkka (noin 830 euroa).

Kesätyötä hakee vuosittain yli 600 nuorta. Hakemuksista suurin osa tulee puistotyöhön, mutta suhteessa valittavien määrään on uimalan kesäkuun jaksolle eniten hakijoita, eli siinä mielessä hankalinta päästä. Vähiten hakijoita on toukokuun ensimmäiselle ja elokuun viimeisille jaksoille, koska koulut ovat samanaikaisesti käynnissä.

Valinnoissa etusijalla ovat riihimäkeläiset nuoret, jotka eivät ole aiemmin olleet Riihimäen kaupungilla kesätyössä. Aiempi muu työkokemus ja alaan liittyvä erityisosaaminen ovat eduksi.

Kesätyöntekijän tulee sitoutua työhön neljän viikon ajaksi, sitä lyhyempien sopimusten tekeminen ei ole mahdollista eikä palkatonta vapaata kesätyöajalle myönnetä kuin erityissyistä.

Valinnoista ilmoitetaan valituille kirjeitse huhtikuun puolivälissä ja kaikille hakijoille sähköisesti toukokuun alussa. Lista kesätyöhön ja varasijoille valituista on toukokuussa nähtävillä Matkakeskuksen Tietotuvassa ja työllisyydenhoidon nettisivuilla.

Lue tarkemmin kesätöistä ja jätä hakemus Kuntarekryyn!

Nuorten kesätyöllistäjille tukea

Riihimäen kaupunki maksaa kesätyötukea riihimäkeläiselle työnantajalle, joka työllistää v.1998- 2001- syntyneen riihimäkeläisen nuoren vähintään 4 viikoksi 1.5.–30.9.2017 välisenä aikana, edellyttäen että tuen myöntämisen ehdot täyttyvät. Kesätyötukea voi hakea 1.2.–30.4.2017, ja sitä myönnetään määrärahojen puitteissa 30 ensimmäiselle ehdot täyttävälle hakijalle, maksimissaan 250 euroa/nuori.

Katso lisätietoa ja tulostettavat lomakkeet!


,

Asiasanat: kesätyö

OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 2 Kyllä 0 Ei 2

Kommentit on suljettu.