Konserni- ja hallintopalvelut

Kaupunginjohtajan videot: Oma Häme tulevaisuustyötä 23.12.

23.12. Oma Häme tulevaisuustyötä

  • Tervetuloa tänne nettipäiväkirjan pariin. Vierailimme maanantaina Riihimäen johtoryhmän kanssa Hyvinkäällä. Tapaamisessa oli todella hyvä henki.
  • Tiistaina puhuin Hämeen ammattikorkeakoulusta valmistuneiden juhlassa. Kannustin heitä omaan aktiivisuuteen omassa kehittymisessään ja kasvamisessaan.
  • Tällä viikolla julkaistiin sosiaali- ja terveydenhuollon – ja maakuntauudistuksen poliittinen sopuratkaisu koskien valinnanvapautta. Kanta-Hämeessä on äärimmäisen tärkeää, että oman maakunnan ja soten valmistelu sujuu hyvässä hengessä. Oma Häme on tulevaisuustyötä, joka koituu asukkaiden hyväksi.
  • Vuodenvaihteessa on syytä muistaa vakavat talouden haasteet. Löydämme varmasti toimintamalleja, joilla onnistumme. Työ vaatii ennakkoluulottomuutta, rohkeita ajatuksia, avointa keskustelua vaikeistakin asioista ja päätöksiä niiden toteuttamiseksi.
  • Näillä sanoilla haluan toivottaa sinulle ja läheisillesi oikein hyvää joulunaikaa ja kiittää tästä kuluneesta vuodesta. Tehdään yhdessä ensi vuodesta entistäkin parempi.

Kaupunginjohtajan videot

Sami Sulkko
kaupunginjohtaja
019 758 4010
040 661 4010OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.