Avoimet työpaikat

Informaatikkoa kaupunginkirjastoon (haku päättyy 2.6.2017 klo 15)

Riihimäen kaupunginkirjasto hakee informaatikkoa vakituiseen toimeen. Toimi täytetään 1.8.2017 lähtien tai sopimuksen mukaan.

Riihimäen kirjaston ilmapiiri on innostunut ja uutta luova. Palveluja kehitämme asiakaslähtöisesti. Kirjasto on tärkeä osa kaupungin kulttuuritarjontaa.

Aikuisten osaston Informaatikon tehtäviin kuuluvat erilaisten ryhmien opastukset ja kirjavinkkaukset, kirjaston digitaalisten palveluiden kehittäminen ja ylläpito, kokoelmatyö ja asiakaspalvelu. Informaatikko toimii myös viestintä- ja tapahtumatiimin vetäjänä ja vastaa tapahtumien järjestämisestä ja niiden markkinoinnista.

Tehtävien hoito edellyttää hyvää tietoteknistä osaamista ja pedagogisia taitoja. Tiedonhakutaitojen lisäksi työssä tarvitaan hyvää yleissivistystä sekä eri tieteenalojen ja kirjallisuuden tuntemusta. Arvostamme avointa ja asiakaslähtöistä asennetta työhön sekä oma-aloitteisuutta. Työ on kaksivuorotyötä ja siihen sisältyy myös lauantaivuoroja.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu kirjasto- ja informaatioalan opinnot. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Alkuperäiset kelpoisuustodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Hakemusten on oltava viimeistään perillä 2.6.2017 klo 15.00 mennessä. Sähköiset hakemukset osoitteeseen: http://www.kuntarekry.fi/

Lisätietoja antavat kirjastotoimenjohtaja Kaija Viskari p. 019 758 4675, kaija.viskari@riihimaki.fi tai kirjastonhoitaja Kirsi Kontuvirta p. 019 758 4693, kirsi.kontuvirta@riihimaki.fi

 

 

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *