Liikunta

Ilmoittaudu mukaan liikuntaharrastemessuille

Riihimäen seurojen ja yhdistysten edustajat: ilmoittaudu mukaan liikuntaharrastemessuille

Riihimäen liikuntapalvelut järjestää keskiviikkona 5.9.2018 liikuntaharrastemessut Riihimäen Urheilutalolla (Pohjolankatu 6). Tapahtumassa yhdistykset voivat esitellä ja mainostaa omaa lajiaan haluamallaan tavalla, ja kaikille toimijoille järjestetään erillinen tila Urheilutalon salissa tai lähistön ulkoliikuntapaikoilla. Päivän aikana tavoitteena on saada mahdollisimman suuri joukko lapsia ja aikuisia tutustumaan erilaisiin seurojen tarjoamiin monipuolisiin liikuntamahdollisuuksiin. Haluaisimme nähdä tapahtumapaikoilla reipasta toiminnallisuutta ja tekemisen meininkiä!

Koululaisille suunnattu päivätapahtuma pidetään klo 8.30–15.00. Pyrimme saamaan paikalle järkevästi ikäluokittain porrastaen runsaan joukon koululaisia aina pienimmistä ykkösluokkalaisista yläkoulunuoriin. Kaikille kuntalaisille avoin iltatapahtuma pidetään puolestaan klo 17.00–19.00. Tavoitteena on houkutella paikalle lapsia ja vanhempia tutustumaan ja löytämään uusia harrastuksia ehkä jo tulevalle syksylle.

Jos seuranne on kiinnostunut tuomaan lajia, toimintaa sekä erilaisia liikuntamahdollisuuksia esille riihimäkeläisille lapsille ja nuorille, ilmoittautukaa 22.8.2018 mennessä projektikoordinaattori Sari Pekkalalle p. 019 758 4747, sari.pekkala(at)riihimaki.fi. Toivomme ilmoittautumisen yhteydessä tiedot seuraaviin kysymyksiin:

  1. Haluatteko järjestää toiminnan sisä- vai ulkotiloissa?
  2. Kuinka suurta tilaa toivotte käyttöönne? Toivotteko tarkempaa sijaintia salissa tai ulkotilassa (esim. puolapuiden vieressä, nurmikolla)?
  3. Tarvitsetteko sähköä ja / tai pöytiä toimintapisteelle?
  4. Osallistutteko päivä- ja iltatapahtumaan vai ainoastaan toiseen näistä? (Huom! Tapahtuman kokonaisuuden kannalta esitämme toiveen, että kaikki osallistuisivat sekä päivä- että iltatapahtumaan)

 

Esittely- / toimintapisteen rakentamiseen ja purkamiseen on varattu 30 minuuttia aikaa, eli tila on kokonaisuudessaan messukäytössä klo 8.00 – 19.30. Liikuntapalvelut kokoaa esittelykartan ilmoittautumisten jälkeen ja on yhteydessä mukana oleviin tahoihin ennen tapahtumaa.

Lähdetään yhdessä toteuttamaan rentoa liikuntatapahtumaa, joka aktivoi paikallisia lapsia ja nuoria mukaan harrastustoimintaan!OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.