Avoimet työpaikat

Hoitajia Riihikotiin (haku päättyy 17.9.2018 klo 8)

Riihimäen kaupungin Riihikotiin haetaan kuntouttavan hoitotyön taitajaa kolmeen hoitajan toimeen, tehostetun palveluasumisen yksikköön. Riihikoti on kehitysmyönteinen työpaikka, joka tarjoaa kuntouttavaa pitkäaikaisasumista Kontiontien ja Uranuksenkadun yksiköissä sekä kotiin kuntouttavaa palveluasumista Kontiontien yksikössä. Tavoitteenamme on asukkaiden omatoimisuuden tukeminen, aktiivisen ja turvallisen elämän mahdollistaminen toimivan ja moniammatillisen yhteistyön keinoin.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstöä koskevan lainmukainen pätevyys: lähihoitajan, perushoitajan tai vastaava koulutus.

Tehtävän kuvaus
Hoitaja osallistuu asukkaiden itsemääräämisoikeutta kunnioittavan ja heidän toimintakykyään tukevan turvallisen hoidon suunnitteluun, kehittämiseen ja toteuttamiseen. Työ on tiimityötä, mutta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn tarvitaan. Tehtäviin kuuluu lisäksi opiskelijoiden ohjausta ja arviointia. Työvuorot suunnitellaan yhteisöllisesti asukkaiden tarpeet huomioiden.

Odotamme sinulta ihmiseltä ihmiselle palveluasennetta ja kykyä työskennellä ikäihmisten kanssa asiakaskeskeisesti kuntoutuminen arjessa huomioiden. Työ edellyttää kykyä toimia moniammatillisessa työyhteisössä, sekä hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteisyyttä ja luovuutta. Eduksi katsotaan voimassaoleva (alle 5 v.) lääkehoidon koulutus/täydennyskoulutus.

Palkkaus: KVTES/ 2169,96 €, Koeaika 6 kk

Työaika:  Kolmivuorotyö
Työ alkaa sopimuksen mukaan. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työhöntulotarkastuksen yhteyteen sisällytetään huumausainetestaus. Tehtävään valittavalta edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämä rokotussuoja.

Yhteystiedot:
Toimea koskeviin tiedusteluihin vastaa palveluvastaava Tarja Nahkuri p. 019 758 4426, tarja.nahkuri@riihimaki.fi  tai vs. palveluvastaava Piia Elovaara p. 019 758 4429, piia.elovaara@riihimaki.fi

Hakuaika: 27.8.-17.9.2018 klo 8.00 mennessä joko www.kuntarekry.fi tai osoitteella Riihikoti/Tarja Nahkuri, Kontiontie 73, 11120 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 0 Kyllä 1 Ei 0

Kommentit on suljettu.