Avoimet työpaikat Kuulutus

Hallintopalvelupäällikkö kaupunginhallituksen toimialalle (haku päättyy 31.5.2018 klo 23.59)

Rohkea, reilu ja ripeä hallinnon ammattilainen tule meille töihin

HALLINTOPALVELUPÄÄLLIKÖKSI (haku päättyy 31.5.2018 klo 23.59)

Riihimäki uudistuu vauhdikkaasti ja tarvitsee kaupunginhallituksen toimialalle vahvistukseksi kunnallishallinnon johto- ja valmistelutehtävistä kokemusta omaavan hallinnon ammattilaisen pyörittämään kaupunginhallituksen toimialan arkea. Tarvitsemme Sinua nopealla aikataululla kehittämään uuden yhtenäisen toimialan hallinnollisia käytänteitä ja auttamaan organisaatiomme henkilöstöä suoriutumaan hallinnollisista tehtävistä niin yleishallinnon kuin myös eri palvelualueiden (tekninen ja sivistys) saralla. Tehtäviisi kuuluu ennen kaikkea hallinnollisia valmistelu- ja täytäntöönpanotehtäviä, mutta myös osallistumista uuden toimialan palvelujen muotoiluun. Tehtävät ja vastuut täydentyvät myös oman osaamisesi ja kiinnostuksesi kohteiden kautta. Tavoitteena on, että avullasi saamme arjen rullaamaan ja rakennettua ”Suomen hyvimmän hallinnon”. Organisaatiouudistuksemme kehittyessä, työtehtäväsi voivat myös muuttua tarpeen mukaan. Virkaan voi kuulua myös esimiestehtäviä.

Kuntahallinnon kiemuroiden on siis oltava Sinulle tuttuja, joskin kaavoihin kangistunut et saa olla. Avoimuus ja ennakkoluulottomuus, yhdistettynä rautaiseen hallinnon valmisteluosaamiseen edellyttänee sitä, että olisit aiemmin toiminut kuntien ja kaupunkien hallinnollisissa valmistelu- ja johtotehtävissä. Relevantin osaamisen ja työkokemuksen rinnalla edellytämme myös muodollisena kelpoisuusvaatimuksena ylemmän korkeakoulututkinnon suorittamista.

Virkasuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva.

Jos tunnistat itsesi edellä olevasta kuvauksesta ja tiedät olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus osoitteessa kuntarekry.fi. Hakemuksen viimeinen jättöpäivä on 31.5.2018 klo 23.59.

Jäikö jokin askarruttamaan? Rimpauta muutosjohtaja Matti Muukkoselle,
p. 050 352 2394, tai lähetä sähköpostia matti.muukkonen@riihimaki.fi. Tutustu myös strategiaamme: http://www.riihimaki.fi/palvelut/konserni-ja-hallintopalvelut/riihimaki-strategia/

Organisaation kuvaus
Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, joka järjestetään viikolla 23. Rekrytoinnissa voidaan käyttää myös ulkopuolista soveltuvuusarviointia. Rekrytointipäätös pyritään tekemään ripeällä aikataululla. Ennen viran vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus.

Palkkaus on KVTES:n mukainen ja tehtäväkohtainen palkka on 4209 euroa kuukaudessa.

Virassa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Yhteystiedot
Lisätietoja tehtävästä antaa muutosjohtaja Matti Muukkonen p. 050 352 2394.

Hakemukset www.kuntarekry.fi kautta. Mahdolliset paperihakemukset osoitteella Riihimäen kaupunki, kirjaamo, PL 125, 11101 Riihimäki. Hae paikkaa 31.5.2018 klo 23.59 mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mielellään mahdollisimman pian. 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.