Kulttuuri ja vapaa-aika Nuoriso Nuoriso perusopetus Yläkoulut

Haaste nuorten vanhemmille:  Lähde iltakävelylle ”hyvän sään aikaan” ensi lauantaina 4.6.

Lauantaina kirmaavat jälleen kaikki kaupunkimme koululaiset kesälaitumille. Tuleva lauantai on yksi vuoden vilkkaimmista juhlailloista myös alaikäisten nuorten keskuudessa.

Kevään juhla on ansaittu ja pääosin iloinen. Vapaus voi kuitenkin juovuttaa, myös ihan kirjaimellisesti, eikä ylilyönneiltä ja häiriökäyttäytymiseltä valitettavasti aina vältytä. Päihteiden käyttö, roskaaminen, paikkojen rikkominen ja sotkeminen ovat käyttäytymistä, jota emme voi ympäristössämme hyväksyä.

Epäviihtyisyydestä kärsivät kaikki – myös taloudellisesti. Korjaus- ja siivouskuluihin uppoava raha on aina pois jostain muusta ja päätyy meidän kaikkien kuntalaisten maksettavaksi. Lisäksi päihteiden aiheuttamat vahingot, tapaturmat ja myrkytystilat ovat valitettavasti myös alaikäisten juhlinnan ikäviä seurauksia.

Tätä kaikkea haluamme yhteisen edun nimissä ennaltaehkäistä. Riihimäen kaupungin nuorisotyöntekijät liikkuvat lauantaina 4.6. kaduilla totuttuun tapaan. Haastamme myös nuorten vanhemmat mukaan iltakävelylle ”hyvän sään aikaan”. Varmistetaan yhdessä kaikille iloinen kesäilta!

 

Myös nuorisokeskus Monari on avoinna klo 18–22.

 

Lisätiedot:
Riihimäen kaupungin nuorisopalvelut
nuorisotoimenjohtaja Marko Laitinen 040 330 4709
erityisnuorisotyöntekijä Sari Lähdeniemi 040 330 4719OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 0 Kyllä 1 Ei 0

Kommentit on suljettu.