Avoimet työpaikat Kuulutus

Erityisluokanopettajan virka Peltosaaren koulussa (haku päättyy 26.3.2017 klo 15)

Työ kuvaus
Riihimäen kaupungin Peltosaaren koulussa on avoimena vakinainen erityisluokanopettajan virka 4608 14.8.2017 alkaen.

Peltosaaren koulu sijaitsee rautatieaseman läheisyydessä. Oppilaita koulussa on noin 230. Koulussa on yleisopetuksen luokkien lisäksi kehitysvammaisten opetusta, valmistavan opetuksen luokka ja esiopetusryhmiä. Luokissa on älytaulut ja koulussa on käytössä kannettavia tietokoneita ja tablet-laitteita.

Haemme yhteistyökykyistä inklusiivisesta työotteesta kiinnostunutta opettajaa. Työn kuva on selkeästi rajattu. Erityisluokanopettaja vastaa yhden vuosiluokan erityisopetuksesta. Hakijalle katsotaan eduksi kokemus lievästi ja vaikeasti kehitysvammaisten lasten opetuksesta sekä opetusteknologisten välineiden käytöstä.

Hakijalla tulee olla opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa. Koeaika on kuusi kuukautta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuustodistus ja ansioluettelo. Hakuaika päättyy 26.3.2017 klo 15.

Yhteystiedot
Lisätietoja antaa rehtori Pasi Jalonen p. 040 330 4520 tai sp: pasi.jalonen(at)riihimaki.fi. Voit myös postittaa hakemuksesi os. Peltosaaren koulu, Telluskatu 8, 11130 Riihimäki.

Työnantajakuvaus
Riihimäen kaupungin palveluksessa on noin 1600 työntekijää varmistamassa sitä, että kaikki kaupungin palvelut toimivat. Työssäsi olet kehittämässä kasvavaa noin 30 000 asukkaan kaupunkia. Riihimäen kaupunki pitää huolta työntekijöistään ja on vastuullinen työnantaja. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Riihimäki on ihmisenkokoinen kaupunki, jossa kaikki on kävelymatkan päässä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Työ alkaa: 14.8.2017
Palkkaus: OVTES
Työavain: 131422


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *