Kulttuuri Kulttuuri ja vapaa-aika Liikunta Yleinen

Ehdota riihimäkeläistä kulttuurin ja liikunnan tunnustuspalkinnon saajaa

Sivistys ja hyvinvointi pyytää esityksiä kulttuurin ja liikunnan tunnustuspalkittavista 29.3.2018 klo 14.30 mennessä. Vapaamuotoiset esitykset perusteluineen voi toimittaa sähköpostitse pasi.koistinen(at) riihimaki.fi tai postitse Riihimäen kaupunki/Sivistys ja hyvinvointi, PL 125, 11101 Riihimäki

Vuoden 2018 nuori riihimäkeläinen taiteilija ja kulttuurin tunnustuspalkinto

Vuoden nuori riihimäkeläinen taiteilija voi olla iältään nuori, tai uransa alussa oleva taiteilija tai taitelijaryhmä, jonka asuinpaikka on Riihimäki. Kaikki taiteenmuodot kuuluvat tunnustuspalkinnon piiriin. Taiteilija voi edustaa esimerkiksi kuva-, musiikki-, sana- tai teatteritaidetta.

Kulttuurin tunnustuspalkinto puolestaan myönnetään kulttuurin alalla ansioituneelle riihimäkeläiselle tai Riihimäellä vaikuttaneelle henkilölle tai yhteisölle. Tunnustuspalkinnon perusteena voi olla myös kulttuuriteko tai –tapahtuma.

Lisätietoja antaa: kulttuurituottaja Anna Vesén, p. 019 758 4701, anna.vesen(at)riihimaki.fi

Liikunnan mestarimitalit

Mestarimitali myönnetään riihimäkeläiselle ja riihimäkeläistä seuraa edustavalle urheilijoille tai riihimäkeläiselle urheilujoukkueelle erittäin merkittävästä urheilusaavutuksesta. Mestarimitali jaetaan suorituksesta yleisessä sarjassa. Yleisen sarjan urheilumenestyksen lisäksi palkitaan mestarimitalilla vuoden 2017 nuori urheilija, vuoden 2017 urheiluteko sekä Kunnon kuntalainen.

Mestarimitalin säännöt >>

Lisätietoja antaa: kulttuuri- ja hyvinvointipäällikkö Pasi Koistinen p. 019 758 4707, pasi.koistinen(at)riihimaki.fi

 OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.