Kulttuuri Kulttuuri ja vapaa-aika Liikunta Yleinen

Ehdota riihimäkeläistä kulttuurin ja liikunnan tunnustuspalkinnon saajaa

Kulttuuri- ja vapaa-aikajaosto pyytää esityksiä kulttuurin ja liikunnan tunnustuspalkittavista 31.3.2017 klo 14.30 mennessä. Ehdotukset jätetään sähköisellä lomakkeella.

Vuoden 2017 nuori riihimäkeläinen taiteilija ja kulttuurin tunnustuspalkinto

Vuoden nuori riihimäkeläinen taiteilija voi olla iältään nuori, tai uransa alussa oleva taiteilija tai taitelijaryhmä, jonka asuinpaikka on Riihimäki. Kaikki taiteenmuodot kuuluvat tunnustuspalkinnon piiriin. Taiteilija voi edustaa esimerkiksi kuva-, musiikki-, sana- tai teatteritaidetta.

Kulttuurin tunnustuspalkinto puolestaan myönnetään kulttuurin alalla ansioituneelle riihimäkeläiselle tai Riihimäellä vaikuttaneelle henkilölle tai yhteisölle. Tunnustuspalkinnon perusteena voi olla myös kulttuuriteko tai –tapahtuma.

Liikunnan mestarimitalit

Mestarimitali myönnetään riihimäkeläiselle ja riihimäkeläistä seuraa edustavalle urheilijoille tai riihimäkeläiselle urheilujoukkueelle erittäin merkittävästä urheilusaavutuksesta. Mestarimitali jaetaan suorituksesta yleisessä sarjassa. Yleisen sarjan urheilumenestyksen lisäksi palkitaan mestarimitalilla vuoden 2016 nuori urheilija, vuoden 2016 urheiluteko sekä Kunnon kuntalainen.

Lisätietoja antaa

  • Kulttuurin tunnutuspalkinnot: kulttuurituottaja Anna Vesén, p. 019 758 4701, anna.vesen(at)riihimaki.fi
  • Liikunnan tunnustuspalkinnot: kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Pasi Koistinen p. 019 758 4707, pasi.koistinen(at)riihimaki.fi

 OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.