Riihimäki

Fronter

Sähköinen asiointijärjestelmä ja oppimisympäristö

Fronter on sähköinen asiointijärjestelmä, johon merkitään esim. oppilaan poissaolot ja myöhästelyt, arvoidaan tuntikäyttäytymistä, kirjataan rangaistukset sekä merkitään oppilaan koesuoritukset.

Fronter on myös tiedotuskanava. Fronterissa koulu tai luokanvalvoja tiedottaa oppilaita ja huoltajia ajankohtaisista asioista. Myös oppilaat ja huoltajat sekä vanhempainyhdistys Harava voivat tiedottaa Fronterissa.

Fronter on oppimisympäristö, jossa oppilaat voivat tehdä opettajan tekemiä tehtäviä, testejä yms. niin koulussa kuin kotonakin. Oppilaat saavat omat tunnuksensa fronteriin koulussa.

Fronteriin kirjautuminen

Fronterin käyttö alkaa klikkaamalla esim. koulun kotisivujen Fronter-kuvaketta oikeasta sivupalkista (suora osoite: fronter.com/riihimaki). Fronteriin kirjaudutaan henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Huoltajanoppaasta löytyvät ohjeet käyttäjätunnukseen ja salasanan hakuun.

Fronterin huoltajan käyttöopas

Fronterin huoltajan käyttöopas löytyy koulun kotisivuilta oikeasta sivupalkista.

Ongelmatilanteessa

Mahdollisessa ongelmatilanteessa voi ottaa yhteyttä koululle: kari.hamalainen(at)riihimaki.fi tai sirpa.viilomaa(at)edu.riihimaki.fi