Riihimäki
Pikahaku

 

Lasisoi

Lasisoi Taidemuseossa 19.5.2010

 

Lukuvuosi 2013-14 aloitetaan uusien laulajien koelaululla tiistaina 20.8. klo 15.30-16.30.
Ensimmäiset harjoitukset pidetään tiistaina 27.8. tavalliseen harjoitusaikaan klo 15.30.

_____

 

Lasisoin tavoitteena on kehittyä tasokkaaksi lapsi- ja nuorisokuoroksi. Tärkeä tehtävä on myös palvella musiikkiopiston koulutusta ja tarjota oppilaille yksi hieno yhteismusisoinnin muoto.

Pääset kuoroon mukaan, jos olet vähintään 9-vuotias opiston oppilas, pidät laulamisesta ja haluat kehittyä siinä. Kuoroon pääsee myös opiston ulkopuolelta pienen pääsykokeen kautta.

Kuoroa johtavat Eija Lohilahti ja Kirsi "Kikkis" Burman. Viikoittaiset perusharjoitukset pidetään musiikkiopistolla, mutta ohjelmiston ja yhteismusisointitaitojen karttuessa liitämme ohjelmaan myös esiintymisiä ja kuoroleirejä. Kuoron harjoitukset ovat opiston salissa tiistaisin klo 15.30 - 16.30.

Vanhemmat ovat tervetulleita taustajoukkoihin. Tarvitsemme apua silloin tällöin kyydeissä ja muissa huoltotoimissa. Otamme tarvittaessa yhteyttä.

Kuoroon halukkaiden ilmoittautumislomake, joka ei ole sitova, vaan täytetään tietojen keruuta varten, löytyy täältä. Opiston oppilaille kuoro on osa opiskelua ja siis ilmainen, muut maksavat osallistumismaksuna 40 € / lukukausi.Tervetuloa mukaan laulamaan!