Riihimäki
Pikahaku

Musiikkiopisto

 

Ajankohtaista:

Musiikkiopisto joutuu nostamaan lukukausimaksujaan vuoden alussa sivistyslautakunnan päättämällä tavalla. Korotusesitys käsiteltiin lautakunnassa 27.1., mutta jätettiin pöydälle seuraavaan kokoukseen. On ennakoitavissa, että varsinaisten oppilaiden osuus nousee 25 €, jolloin uusi lukukausimaksu on 230 € sekä perus- että opistotasolla.

Musiikkileikkikoulun maksu noussee 10 €, uusi lukukausimaksu olisi siis 135 €.

Koska korotukset astuvat voimaan kesken lukuvuoden, oppilailla on mahdollisuus lopettaa opiskelunsa tammikuun aikana ilman peruutusmaksua tai maksuvelvoitetta kevään osalta. Lopettamisilmoitus tulee tehdä kansliaan viimeistään perjantaina 30.1.2015.

Muistutamme myös mahdollisuudesta hakea vapaaoppilaspaikkaa. Lisätietoja kansliasta.

___________

Musiikkileikkikoulun ryhmissä on vielä hajapaikkoja, ilmoittaudu tästä.

Musiikkiopisto facebookissa: https://www.facebook.com/riihimaenmusiikkiopisto

Musiikkiopistosta:

Riihimäen kaupungin ylläpitämä musiikkioppilaitos aloitti toimintansa v. 1961. Sen toiminta-alueeseen kuuluvat myös naapurikunnat Hausjärvi ja Loppi.

Riihimäen musiikkiopisto on yksi Suomen musiikkioppilaitosten liiton (SML) sadasta jäsenoppilaitoksesta. Opetusta säätelevät laki ja asetus taiteen perusopetuksesta. Oppilaan opintojen kulku ja opiston osastorakenne on havainnollistettu kaavakuviin.

 

  • Musiikkiopistossa järjestetään taiteen perusopetuksen musiikin laajan oppimäärän mukaista perustason (peruskouluikäiset) ja sitä seuraavan opistotason (lukioikäiset) opetusta.


  • Opiskelu etenee SML:n tasosuoritusten mukaisesti.

  • Avoimeen opetukseen voivat osallistua kaikki ikään tai pohjakoulutukseen katsomatta.


  • Alle kouluikäisille, vauvoista 7-vuotiaisiin, on tarjolla musiikkileikkikoulu.


  • Opistolla on myös musiikin eri alojen erityiskursseja.


  • Opas musiikkiopinnoista kiinnostuneille, musiikkioppilaitoksiin pyrkiville ja niissä opiskeleville sekä heidän vanhemmilleen, on SML:n julkaisema.  
  •