Riihimäki

Earth Hour sammuttaa jälleen valoja Riihimäellä

Riihimäen kaupunki osallistuu jo viidennen kerran maailmanlaajuiseen Earth Hour -tapahtumaan sammuttamalla valaistuksen tunniksi mm. Graniitin aukiolta, kaupungintalolta, kirjastolta, Istuinkiven liikuntahallista sekä osasta keskustan kouluista ja päiväkodeista. Valot sammuvat lauantaina 23.3. kello 20.30–21.30.

Kaupunki haastaa myös riihimäkeläiset ja yritykset mukaan ilmastonmuutoksen torjuntaan ja Earth Hour -tapahtumaan. Osallistua voi sammuttamalla omat valot tapahtuma-aikana. Omilla tavoilla ja kulutusvalinnoillaan voi lisäksi vaikuttaa vuoden jokaisena päivänä.

Earth Hour on WWF:n organisoima kaikille avoin tapahtuma ja siihen osallistuu yksityishenkilöitä, yrityksiä, kouluja, kuntia ja muita yhteisöjä joka puolelta maailmaa. Maailmanlaajuisen tapahtuman aikana ihmiset ja yhteisöt ympäri maailmaa sammuttavat valoja tunnin ajaksi samana päivänä samaan kellonaikaan. Valojen sammuttaminen on symbolinen ele ilmaston puolesta. Sen tarkoituksena on innostaa ihmisiä ilmastoystävälliseen elämään sekä viestiä päättäjille, että ilmastonmuutos edellyttää ripeitä päätöksiä.

Lisätietoja:
http://www.wwf.fi/earthhour/

 

ympäristöasiantuntija vs. Markku Kyöstilä, 019 758 4162